Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μέχρι και το Σαββατοκύριακο, μπορεί να προκύψουν ξαφνικές έλξεις και γνωριμίες, αλλά & ξαφνικές επιθυμίες για αγορές

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας..

Η σπουδαιότερη αστρολογική όψη της ημέρας είναι η αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη που βρίσκεται στον Σκορπιό και τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Με την επιρροή αυτής της όψης, που είναι ισχυρή μέχρι και το Σαββατοκύριακο, μπορεί να προκύψουν ξαφνικές έλξεις και γνωριμίες, αλλά και ξαφνικές επιθυμίες για αγορές. Αν είναι μια καλά ψαγμένη αγορά, αν είναι κάτι που το χρειαζόμαστε καιρό κι απλά περιμέναμε να το βρούμε σε μια καλύτερη τιμή, δεν υπάρχει τόσο πρόβλημα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα αγαπημένοι μου Κριοί θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Καλώς ή κακώς θα είστε επιρρεπείς σε έξοδα. Πριν λοιπόν γεμίσετε το «καλάθι» των αγορών σας, κάντε πρώτα έναν καλό έλεγχο στα οικονομικά σας για να μην υποφέρετε μετά. Το πιθανότερο είναι πως η κατανάλωση αυτή τη στιγμή λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά για κάποιους από σας, ειδικά αν έχετε τις αγωνίες σας είτε για τα επαγγελματικά είτε για τα οικογενειακά σας θέματα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη συναντά σε όψη αντίθεσης τον Ουρανό στο ζώδιο σας και τα απρόοπτα δεν θα λείψουν από τη ζωή σας. Μπορεί, για παράδειγμα,  να ανακαλύψετε κάτι για ένα άτομο του στενού περιβάλλοντος σας που δεν το γνωρίζατε, είτε θετικά είτε αρνητικά. Ή μπορεί να χρειαστεί να πείτε κάποια πράγματα «έξω από τα δόντια» σε ανθρώπους που δοκίμασαν τα νεύρα σας και μέχρι τώρα απλώς ελπίζατε να αλλάξει κάτι από μόνο του. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη Αφροδίτης-Ουρανού στον άξονα των οίκων της υγείας, της φυσικής κατάστασης, της καθημερινότητας της δουλειάς σας, αλλά και της ψυχολογίας σας, μπορεί να σας δημιουργεί περισσότερη ένταση σήμερα. Ίσως έρχονται κάποιες μνήμες του παρελθόντος και σας ζορίζουν, ίσως υπάρχει κάποιο άτομο -είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο- που σας ζορίζει. Η καλύτερη διέξοδος σε κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή φυσικά είναι να μιλήσετε και να μην αδιαφορήσετε για το θέμα που έχει προκύψει. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ