Η Nicole Kidman στο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar: Γιατί πρέπει να δίνει εξηγήσεις στα παιδιά της για τους ρόλους της (φωτό)

«Αν είστε πραγματικά αφοσιωμένοι σε αυτό για μια ζωή, αυτή η πίεση θα συγκρουστεί με την ύπαρξή σας»

Η Nicole Kidman φιλοξενείται στο εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου 2021 του Harper's Bazaar και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η θεματολογία των έργων που συμμετέχει πολλές φορές απαιτεί να δώσει εξηγήσεις στα παιδιά της.

Η ηθοποιός από την Αυστραλία πόζαρε στο cover του γνωστού περιοδικού φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα με μια λεπτή μαύρη ζώνη στη μέση, ενώ σε άλλες εικόνες την βλέπουμε με ένα μαύρο χουχουλιάρικο πουλόβερ, αλλά και με ένα παλτό συνδυασμένο με κόκκινα γάντια και κολιέ.

Σε άλλη πάλι φωτογραφία είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα, ενώ φοράει ένα αέρινο φουστάνι με διαφάνεια.

Η 54χρονη ηθοποιός καταλαβαίνει ότι το βάρος της δουλειάς της μπορεί μερικές φορές να επηρεάσει τους πιο κοντινούς της ανθρώπους, καθώς και τον δικό της ψυχισμό.

Αναφερόμενη στη σειρά Big Little Lies όπου υποδύεται μία γυναίκα θύμα της ενδοοικογενειακής βίας είπε ότι πολλές φορές επέστρεφε στο σπίτι της με μώλωπες και έπρεπε να εξηγήσει στα παιδιά πώς τραυματίστηκε.

Instagram/harpersbazaarus/Photographer: @collierschorrstudio

«Υποθέτω ότι το πνεύμα του καλλιτέχνη, πολλές φορές, λέει: "Δεν με νοιάζει τι θα μου κοστίσει ως άνθρωπος, γιατί τα κίνητρά μου είναι βαθιά καλλιτεχνικά"», είπε η Κίντμαν για τους λόγους για τους οποίους επιλέγει πολύπλοκους ρόλους.

Δείτε επίσης: Η Nicole Kidman στο εξώφυλλο του επετειακού τεύχους του Marie Claire Australia: «Μακάρι να είχα και άλλα παιδιά» (φωτό)

Όπως συμπλήρωσε η ηθοποιός αυτό είναι μία τεράστια πίεση για τον καλλιτέχνη, είτε είναι ηθοποιός, είτε συγγραφέας, είτε ζωγράφος. «Αν είστε πραγματικά αφοσιωμένοι σε αυτό για μια ζωή, αυτή η πίεση θα συγκρουστεί με την ύπαρξή σας και τους δεσμούς με την οικογένειά σας και όλους τους ανθρώπους στη ζωή σου» είπε η ηθοποιός.

Να σημειωθεί ότι η Nicole Kidman που έχει αποκτήσει την Sunday Rose (13 ετών) και την Faith Margaret (10 ετών) με τον άντρα της Keith Urban, ενώ έχει ακόμα δύο υιοθετημένα παιδιά, την 28χρονη Isabella και τον 26χρονο Connor με τον πρώην άντρα της Tom Cruise.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ