Μπορεί να χώρισαν, αλλά η Τζένιφερ Άνιστον στηρίζει ακόμα τον πρώην άντρα της Τζάστιν Θερού - ειδικά όταν είναι για καλό σκοπό (φωτό)

Οι δυο τους άλλωστε παραμένουν δύο καλοί φίλοι

Μπορεί η Τζένιφερ Άνιστον να έχει χωρίσει με τον πρώην άντρα της Τζάστιν Θερού από το 2018, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον στηρίζει, ειδικά αν πρόκειτι για όμορφες ενέργειες, όπως η προστασία των αδέσποτων ζώων.

Οι δυο τους άλλωστε παραμένουν δύο καλοί φίλοι και με κάθε ευκαιρία ο ένας το αποδεικνύει στον άλλον.

Το Σαββατοκύριακο, λοιπόν ο 50χρονος ηθοποιός και παραγωγός άνοιξε μια νέα σελίδα στο Instagram για το pitbull του Kuma. Μέσα από αυτόν τον λογαριασμό αναζήτησε σπίτι και για δύο ακόμα σκυλιά από το Austin Pets Alive, έναν οργανισμό διάσωσης ζώων με έδρα το Άουστιν του Τέξας.

Ειδικότερα η 52χρονη, πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ αναδημοσίευσε στα stories της στο Instagram την ανάρτηση του Θέρου γράφοντας: «Αγαπήστε αυτό που κάνουν αυτοί οι δύο για να βοηθήσουν τους ανθρώπους που βοηθούν τα κουτάβια, τα οποία με τη σειρά τους βοηθούν τους ανθρώπους».

Ο 50χρονος με τη σειρά του την ευχαρίστησε επίσης μέσα από τα social media, αναδημοσιεύοντας και εκείνος ένα από τα post της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @justintheroux

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @justintheroux

Ο Τζάστιν και η Τζένιφερ αρραβωνιάστηκαν το 2012 και έκαναν το γάμο τους το 2015, αλλά το 2018, αποφάσισαν να χωρίσουν.
 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ