Μπόρις Τζόνσον: «Ναι, έχω 6 παιδιά & περιμένω το 7ο» - για πρώτη φορά απάντησε στην ερώτηση που του έθεσαν οι δημοσιογράφοι - δείτε βίντεο

Πρόκειται για μια ερώτηση που είχε αποφύγει προηγουμένως σε πολλές συνεντεύξεις του

Ο Μπόρις Τζόνσον απάντησε επιτέλους στο ερώτημα δημοσιογράφων για το πόσα παιδιά έχει, με τον Βρετανό πρωθυπουργό να παραδέχεται ότι έχει αποκτήσει έξι και περιμένει το έβδομο!

Πρόκειται για μια ερώτηση που είχε αποφύγει προηγουμένως σε πολλές συνεντεύξεις του, ωστόσο τώρα μιλώντας στην εκπομπή Today του NBC στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, απάντησε «ναι» στο αν είχε έξι παιδιά.

Ο Βρετανός πολιτικός, που μετράει ήδη τρεις γάμους στο ενεργητικό του και δύο διαζύγια πρόσθεσε ακόμα ότι  «αλλάζω πολλές πάνες».

Ο αριθμός των παιδιών που έχει ο Τζόνσον αποτελεί θέμα συζήτησης στη βρετανική πολιτική εδώ και πολλά χρόνια, αφού ένα αγγλικό δικαστήριο αποφάσισε να απαγορεύσει στους ειδησεογραφικούς οργανισμούς να αναφέρουν την ύπαρξη μιας κόρης, η οποία φέρεται να γεννήθηκε από εξωσυζυγική σχέση του πρωθυπουργού της Βρετανίας, σημειώνει το CNN.

Απαντώντας καταφατικά στην ερώτηση για τα έξι παιδιά είναι στην ουσία σαν να επιβεβαιώνει ότι το κορίτσι είναι δικό του, αφού όπως είναι γνωστό έχει ήδη τέσσερα παιδιά από την πρώην σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ, με την οποία πήραν διαζύγιο το 2018 και ένα γιο 16 μηνών με τη σημερινή γυναίκα του, την 33χρονη Κάρι Σίμοντς.

Όταν ο Μπόρις Τζόνσον είχε αρνηθεί να απαντήσει στο ίδιο ερώτημα

Δείτε επίσης: Φωτιές ανάβει 35χρονη στον Μπόρις Τζόνσον: «Του χόρεψα pole dancing, κάναμε φλογερό σεξ, του έστελνα προκλητικές φωτογραφίες» (φωτό & βίντεο)

Το ζευγάρι ανακοίνωσε δε πρόφατα ότι περιμένει και δεύτερο παιδί, ωστόσο τα βρετανικά μέσα αναφέρουν ότι στη συνέντευξή του, όταν μίλησε για έξι παιδιά δεν συμπεριέλαβε αυτό που δεν έχει ακόμα γεννηθεί.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ