Χεράκι, χεράκι η Μόνικα Μπελούτσι με την Άννα Βίσση - Η μια σταρ του σινεμά, η άλλη του τραγουδιού (φωτό)

«Είμαι ευτυχής που παρακολούθησα την παράσταση και μετά γνώρισα τη Μόνικα»

Η Μόνικα Μπελούτσι «μάγεψε» χθες στο Ηρώδειο, στην πρώτη - από τις τρεις - εμφανίσεις της, στην παράσταση «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις».

Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν εκεί και η Άννα Βίσση, η οποία γνώρισε την Ιταλίδα σταρ δημοσιεύοντας μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες στη σελίδα της στο Instagram.

Στις εικόνες βλέπουμε την διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια να κρατιέται χέρι - χέρι με την ηθοποιό που υποδύθηκε τη ντίβα της Όπερας.

«Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις» από τη μοναδική Μόνικα Μπελούτσι. Είμαι ευτυχής που παρακολούθησα την παράσταση και μετά γνώρισα τη Μόνικα» έγραψε στο post της.

Photo: Instagram/annavissiofficial

Ντυμένη με ένα μαύρο κοστούμι και λευκό t-shirt η σταρ του τραγουδιού είχε συυνδυάσει το outfit της με καπουμπόϊκα ασπρόμαυρα μποτάκια, που έδιναν πιο ροκ τύπο στο outfit της. Παράλληλα στον λαιμό της είχε βάλει ένα κολιέ - κορδόνι, αλλά και ένα χρυσό λεπτεπίλετπο «ματάκι».

Δείτε επίσης: Μόνικα Μπελούτσι: Μάγεψε ως Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο - Μπακογιάννης και Ιμάμογλου στην παράσταση (φωτό - βίντεο)

Η Μόνικα Μπελούτσι από την άλλη μετά το πέρας της παράστασης έβαλε ένα απλό σύνολο, επίσης σε μαύρο χρώμα. Ήταν ένα σατέν πουκάμισο, συνδυασμένο με παντελόνι, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα κότσο.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ