Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μπορεί να νιώθουμε ότι δεν έχουμε τον έλεγχο των πραγμάτων, να αισθανόμαστε ένα ανικανοποίητο στις προσωπικές & επαγγελματικές μας σχέσεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας 

Ας καλωσορίσουμε τη φθινοπωρινή ισημερία που πραγματοποιείται σήμερα, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό απόψε το βράδυ. Ίση μέρα ίση νύχτα, έστω και για μια μέρα πριν αρχίσουν οι νύχτες μας να μεγαλώνουν και να μπαίνουμε σιγά σιγά στο τελευταίο μέρος αυτής της τόσο ιδιαίτερης και δύσκολης χρονιάς.

Το φθινόπωρο ξεκινά ουσιαστικά με τη φθινοπωρινή ισημερία, μολονότι οι θερμές μέρες θα μας ακολουθήσουν για αρκετό καιρό ακόμη. Και ειδικά φέτος το φθινόπωρο, εύχομαι το θερμές μέρες να αναφέρεται μόνο στη θερμοκρασία περιβάλλοντος και όχι σε άλλες καταστάσεις που ανεβάζουν το θερμόμετρο.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας όλη τη μέρα και είναι κάπως πιεστική. Παρόλα αυτά, εσείς νιώθετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά πως ό,τι κι αν παρουσιαστεί θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και να το υπερπηδήσετε. Μάλιστα, αν βάλετε πολύ στιβαρά όρια, θα μπορούσε να είναι και μια σούπερ δυναμική ημέρα για σας -με το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα- που ο λόγος σας θα έχει μεγαλύτερη επιρροή προς τους άλλους. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί να κάνει τις συνθήκες γύρω σας πολύ έντονες, με αντιπαραθέσεις, εντάσεις και τάση για παιχνίδια δύναμης, καθώς υποβοηθείται αυτό το κλίμα κι από τη Σελήνη στον Κριό και την αντίθεση της με τον Ερμή. Αν δεν είναι κάτι που σας αφορά, μην τσιμπήσετε και μπείτε στη διαδικασία να συμμετέχετε ή να πάρετε το μέρος κάποιου, διότι τελικά θα βρεθείτε εσείς μπλεγμένοι. Ακόμη, προσπαθήστε να δείτε λίγο πιο ψύχραιμα και θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε σήμερα να μην ξοδέψετε αδίκως πολύτιμο χρόνο σε σχέσεις και καταστάσεις που δεν σας ωφελούν, αντιθέτως περιορίζουν τον προσωπικό σας ελεύθερο χρόνο. Ακόμη, βάλτε τα όρια σας σε φίλους και γνωστούς, αν νιώθετε ότι σας απασχολούν από το έργο που έχετε. Από την άλλη, προσοχή σε έξοδα που μπορεί να κάνετε χωρίς να τα έχετε υπολογίσει όπως πρέπει, για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Σήμερα, ακόμη, μπορεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις πάνω σε οικονομικά θέματα. Δεν ευνοούνται όμως ούτε οι συμφωνίες κι επίσης δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να αιτηθείτε μια αύξηση. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ