«Bearbnb»: Η Airbnb & η Disney μας καλούν να μείνουμε στο σπίτι του Winnie the Pooh - Τι λέτε; - Πάμε Σάσεξ; (φώτο)

Πικ- Νικ στον κήπο του Winnie

Για τον εορτασμό της 95ης επετείου του Winnie the Pooh (Γουίνι το αρκουδάκι) η Disney ένωσε τις δυνάμεις της με την Airbnb για να χτίσει το σπίτι του πρωταγωνιστή, το οποίο διατίθεται προς ενοικίαση.

Το «Bearbnb» χτίστηκε στο Ανατολικό Σάσεξ, στο δάσος Άσνταουν που ενέπνευσε το «Δάσος των Εκατό Στρεμμάτων» στο οποίο κατοικεί ο Winnie στα βιβλία του συγγραφέα Α. Α. Μιλν.

Ο εικονογράφος του «Winnie the Pooh», Κιμ Ρέιμοντ έχει επιμεληθεί «Bearbnb».

Airbnb

Airbnb

«Εικονογραφώ τον "Winnie the Pooh" εδώ και 30 χρόνια και συνεχίζω να εμπνέομαι από την κλασική διακόσμηση του Ε. Χ. Σέπαρντ (εικονογράφου των πρώτων τεσσάρων βιβλίων) και τις πιο πρόσφατες ιστορίες της Disney» είπε ο καλλιτέχνης.

Airbnb

Airbnb

«Το Bearbnb είναι μια μοναδική εμπειρία που ζωντανεύει τη γοητεία του Pooh για τους θαυμαστές, ενώ τιμά τις αυθεντικές περιπέτειες που ήταν τόσο σημαντικές για πολλούς ανθρώπους εδώ και 95 χρόνια» πρόσθεσε. σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το κατάλυμα, το οποίο πλαισιώνουν κορμοί δέντρων περιλαμβάνει ένα διπλό κρεβάτι και δύο μονά κρεβάτια, στα οποία ανεβαίνεις με σκάλα. Ο χώρος του καθιστικού είναι διακοσμημένος με ταπετσαρία με σχέδια με τον Winnie και βάζα με μέλι.

Airbnb

Κατά τη διάρκεια της διαμονής, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα ξενάγησης στο δάσος  και μπορούν να απολαύσουν γεύματα εμπνευσμένα από μέλι από την περιοχή.

Airbnb

Η Κάθριν Πάουελ υπεύθυνη φιλοξενίας της Airbnb, δήλωσε: «Ο Winnie-the-Pooh είναι ένα παιδικό κόσμημα που αγαπήθηκε από οικογένειες σε όλο τον κόσμο. Φέτος, τα πρωτότυπα βιβλία γιορτάζουν την 95η επέτειό τους».

Airbnb

«Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να θυμηθούμε το κλασικό έργο του Μιλν. Ένα τέλειο μέρος για να μην κάνετε τίποτα.

Airbnb

Όπως είπε ο Pooh, "το να μην κάνεις τίποτα συχνά είναι το καλύτερο πράγμα απ' όλα"» πρόσθεσε.

Για να κάνετε κράτηση κάντε κλικ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ