Bάρκιζα: Απάνθρωπο περιστατικό με 2χρονο κοριτσάκι - Το ξέχασαν για 4 ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο (βίντεο)

Απίστευτο περιστατικό...

Για τουλάχιστον τέσσερις ώρες παρέμεινε μέσα σε σχολικό λεωφορείο ένα κοριτσάκι δύο ετών, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο αυτόφωρο ο οδηγός, οι συνοδοί, μία βρεφονηπιοκόμος, η διευθύντρια και η ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού στην Βάρκιζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., χθες το πρωί οδηγός σχολικού λεωφορείου ξέχασε το παιδί μέσα στο όχημα επί τέσσερις ολόκληρες ώρες.

Συγκεκριμένα ο οδηγός φέρεται, αφού παρέδωσε τα παιδάκια στον παιδικό σταθμό, να πάρκαρε το σχολικό έξω από το σπίτι του στην περιοχή Πηγαδάκια. Ωστόσο, δεν πρόσεξε ότι μέσα στο σχολικό είχε μείνει ένα παιδί.

Κάποια στιγμή το άτυχο κοριτσάκι ξύπνησε και αντιλήφθηκε πως είναι κλειδωμένο την ώρα μάλιστα που η ζέστη και τα κλειστά παράθυρα έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα εντός του σχολικού λεωφορείου.

 

 

Περίπου τέσσερις ώρες μετά, στις 12:00 και ενώ το νήπιο έκλαιγε και ούρλιαζε, μία γυναίκα αντιλήφθηκε τις φωνές του και κάλεσε την αστυνομία. Τότε ειδοποιήθηκε ο οδηγός και εν τέλει απεγκλώβισαν το δίχρονο κοριτσάκι.

Οι γονείς του 2 ετών κοριτσιού κατέθεσαν μήνυση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ συνελήφθησαν ο οδηγός του σχολικού, η συνοδός στο σχολικό και ακόμη τρία άτομα από τον παιδικό σταθμό, η ιδιοκτήτρια, ο διευθυντής και η βρεφονηπιοκόμος.

Σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα. Αφέθηκαν ελεύθεροι και διατάχθηκε περαιτέρω έρευνα προκειμένου να συμπληρωθεί το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ