Η Selena Gomez αποκαλύπτει πώς πετυχαίνει το τέλειο βραδινό μακιγιάζ - Δείτε τα μυστικά της (βίντεο)

Τα μυστικά ομορφιάς της Selena Gomez

To 2013 το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο Stars Dance και η μεγάλη επιτυχία , το τραγούδι, Come & Get It, μπήκαν  κατευθείαν στην πρώτη θέση του "Billboard 200" στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ήταν η αρχή για την λαμπρή πορεία της Selena Gomez. 

To αμερικανικό success story για την Τεξανή τραγουδίστρια περιλαμβάνει :

7 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ, 22 εκατομμύρια singles… αλλά και 261 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram!

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα αμέτρητα βραβεία που έχει λάβει , η Πρέσβειρα καλής Θελήσεως της Unicef, δείχνουν ότι στα 29 της η Selena Gomez βρίσκεται ήδη στην κορυφή!

Η διάσημη τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή "Beauty Secrets", της Vogue, αποκάλυψε πώς πετυχαίνει το τέλειο βραδινό μακιγιάζ.


Όπως είπε δεν παραλείπει ποτέ το βασικό βήμα της χαλάρωσης σε αιθέριο έλαιο πατσουλί, μάσκα αγγουριού για τα μάτια, και ορό Tatcha.

"Χρειάζομαι έναν καθαρό, κενό καμβά για αρχή, το πρώτο βήμα πριν προχωρήσετε στο μακιγιάζ είναι να καθαρίσετε πολύ καλά το δέρμα σας", λέει.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια απλώνει το make -up της με κυκλικές κινήσεις και με τη βοήθεια ενός πινέλου.

"Εδώ σιγουρευτείτε ότι έχετε βάλη τη σωστή ποσότητα για φυσικό αποτέλεσμα. Όταν ήμουν μικρότερη μου άρεσε να βάφομαι έντονα και να βάζω πολύ make -up. 

Με τα χρόνια έμαθα ότι "το λιγότερο είναι το περισσότερο" (σ..σ. στο αποτέλεσμα). Νιώθω πιο σέξι όταν δεν έχω έντονο μακιγιάζ.

Στη συνέχεια αφού φορέσει concealer και φροντίσει με μολύβι να δώσει το τέλειο σχήμα στα φρύδια της, η Selena Gomez επιλέγει μια μωβ σκιά ματιών για να αναδείξει τα καστανά της μάτια με τις καλοσχηματισμένες  βλεφαρίδες της που έφτιαξε πριν.

Το δικό της eyeliner και η μάσκαρα της Rare Beauty θα δημιουργήσουν ένα ακαταμάχητο βλέμμα.

Οι glam πινελιές είναι απαραίτητες για ένα βραδινό μακιγιάζ." Μπορεί να χρησιμοποιήσω το eyeliner μου, τα χρώματα μου, το glitter μου ».

Τέλος, λίγο ρουζ, λίγο μπρονζέ -- ένα highlighter που συνδυάζει ροζ και χρυσές αποχρώσεις και lip gloss συμπληρώνουν το μακιγιάζ της.

"Όταν γυρίζω ένα κλιπ θέλω απαλό μακγιάζ που με δείχνει φωτεινή και δροσερή.

Όταν περπάταω στο κόκκινο χαλί θέλω smoky eyes, ενώ όταν βγαίνω με τους φίλους μου, ίσως προτιμήσω cat eyes", λέει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ