Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: H ημέρα μας κάνει παρορμητικούς & βιαστικούς - Θέλουμε να ολοκληρώσουμε εκκρεμότητες & υποχρεώσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας..

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας μας πιο παρορμητικούς στη δράση μας, πιο βιαστικούς ίσως να ολοκληρώσουμε τις όποιες εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις που έχουμε. Η μέρα ανήκει σε αυτούς που έχουν κότσια, διότι μάλλον τα απαιτεί κιόλας με την αντίθεση της Σελήνης προς τον Άρη, που δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση και μια τάση για εκνευρισμούς για ψύλλου πήδημα. 

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα σας τρέχει σε πιο γρήγορους ρυθμούς, αλλά δημιουργεί και μεγαλύτερες ευαισθησίες. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο μας μέσα στον μήνα, είναι οι μέρες που τείνουμε να παίρνουμε τα πάντα προσωπικά και μερικές φορές να υπερβάλλουμε στις αντιδράσεις μας. Θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά ή την οικογένεια. Μην το παρακάνετε με τη δουλειά και προσπαθήστε να διατηρείτε μια πιο επιφυλακτική στάση με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Ούτως ή άλλως είστε από τη φύση σας πιο καχύποπτοι με νέα άτομα, αλλά ίσως πρέπει σήμερα να είστε απλώς πιο παρατηρητικοί στις συμπεριφορές των άλλων. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη, που θα βρίσκεται στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της μέρας, χρωματίζει με πιο ευχάριστα χρώματα τη διάθεση σας και σας δίνει την ευκαιρία επαφής με φίλους και συνεργάτες. Μπορεί να κανονίσετε μια συνάντηση, να συζητήσετε την περίπτωση μιας συνεργασίας ή να σκεφτείτε με κάποιο φίλο να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε κάτι από κοινού. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ