Emmy Awards 2021: Makeup, αξεσουάρ, όλα τα beauty statements των stars σε ένα ακόμη κόκκινο χαλί που επανήλθαν & δημιουργούν τάσεις (φώτο, βίντεο)

Οι stars που έθεσαν τους κανόνες για το κόκκινο χαλί στη μεγαλύτερη τηλεοπτική βραδιά

Τα περσινά βραβεία Emmy ήταν εικονικά, πράγμα που σήμαινε την προβολή των εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί, και κατ’ επέκταση την παρακολούθηση των στιγμιότυπων, μέσω οθόνης fuzzy Zoom. Φέτος όμως, το κόκκινο χαλί και οι φωτογραφίες του IRL επέστρεψαν.

Ακολουθούν τα beauty looks που ξεχώρισαν στα βραβεία Emmy 2021, συμπεριλαμβανομένων τις μπούκλες της Tracee Ellis-Ross και της αλλόκοτης σκιάς ματιών της Emma Corrin.

Το πιο εντυπωσιακό Old Hollywood χτένισμα

Photo: Rich Fury/Getty Images

 

Τα πλαγιαστά κυματιστά μαλλιά του Old Hollywood είναι πανταχού παρόντα, αλλά το μήκος και η καμπυλότητα της Elisabeth Olsen τα έκαναν την καλύτερη version αυτού του look που έχουμε δει εδώ και καιρό.

Το καλύτερο manicure

Photo: Rich Fury/Getty Images

 

Η Taraji P. Henson και τα νύχια στιλέτο μας εντυπωσίασαν.

Το καλύτερο αξεσουάρ μαλλιών

Photo: Rich Fury/Getty Images

Αγαπάμε τις μεγάλες κορδέλες στα μαλλιά, μάλλον νόσο και ο Blair Waldorf, που πιθανότατα θα έλεγε ότι η Aidy Bryant αξίζει ένα μπουκέτο λουλούδια.

Το πιο φωτεινό eyeliner

Photo: Rich Fury/Getty Images

Το μόνο καλύτερο από ένα καλοσχηματισμένο cat eye, είναι ένα cat eye με έντονο κίτρινο χρώμα, όπως το Michaela Coel.

Το πιο εμπνευσμένο look με περισσότερους από έναν τρόπους

Photo: Rich Fury/Getty Images

 

Ο συνδυασμός της λαμπερής χρυσής σκιάς της Emma Corrin (ευγενική προσφορά της εξωγήινης σειράς ομορφιάς του Byredo) και το καπέλο του Miu Miu σας κάνουν να θέλετε να πλένετε το πρόσωπό σας και να το βάφετε ταυτοχρόνως.

Το καλύτερο makeup λάμψης

Photo: Rich Fury/Getty Images

 

Η Issa Rae φορούσε το έντονο lip gloss της e.l.f. στο Mauve Lady, μια ενυδατική φόρμουλα υψηλής λάμψης που όχι μόνο τόνισε τα σιδεράκια της από λευκό χρυσό 22 καρατίων, αλλά κράτησε ταυτόχρονα τα χείλη της ωραία και ενυδατωμένα.

Φωτιά στα κόκκινα

Photo: Rich Fury/Getty Images

 

Πολλοί από τους A-listers συνδύασαν τα κόκκινα σύνολά τους με ένα εξίσου κόκκινο κραγιόν, αλλά η Anya Taylor-Joy πραγματικά ξεχώρισε με το κίτρινο Dior φόρεμά της. Θέλετε να σας πούμε και για το τέλειο βλέμμα; Η makeup artist Georgie Eisdell χρησιμοποίησε το Dior Contour στο Red Smile και το πέρασε από πάνω με το Rouge Dior Ultra Care Liquid στο #999.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ