Διάσημος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής περιμένει μωράκι… από την ανιψιά της τέως συζύγου του, με την οποία έχει ήδη 3 παιδιά (φωτό)

Είχε χωρίσει μετά από 12 χρόνια γάμου

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Χουλκ ανακοίνωσε ότι η ανιψιά της πρώην συζύγου του είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί του, με τον ποδοσφαιριστή να μοιράζεται στο Instagram σχετικές φωτογραφίες.

Σε μια από αυτές η 32χρονη Καμίλα Σόουζα κάθεται πάνω στα πόδια του αγαπημένου της, ο οποίος δείχνει προς τον φακό το υπερηχογράφημα του αγέννητου μωρού, ενώ σε άλλη δίνουν ένα φιλί στόμα.

Ο ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μινέιρο το 2019 είχε προκαλέσει σάλο στη Βραζιλία όταν ανακοίνωσε ότι χωρίζει την επί δώδεκα χρόνια σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών τους, Άιραν Άνζελο ντε Σόουζα για να παντρευτεί την ανιψιά της!

Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε, σύμφωνα με το mirror.co.uk τον Σεπτέμβριο του 2020 ενώ ο 35χρονος ποδοσφαιριστής έπαιζε ακόμα στην κινεζική Shangai SIPG.

Μπορείτε να δείτε και το βίντεο που δημοσίευσε πατώντας το βελάκι στα δεξιά

«Σήμερα, με μια καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη προς τον Θεό, έρχομαι να μοιραστώ μαζί σας ότι για τέταρτη φορά είμαι ευλογημένος με άλλο ένα παιδί» έραψε ο Χούλκ (το πραγματικό του όνομα είναι Givanildo Vieira de Sousa) στο Post που έκανε στο Instagram.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ