Βίντεο ο Michael Douglas & η Catherine Zeta Jones λίγο πριν την εμφάνιση τους στα Emmy - η μπορντό τουαλέτα, το διαμαντένιο κολιέ (φωτό)

Δήλωσε περήφανη για τον σύζυγό της!

Η Catherine Zeta Jones εμφανίστηκε μαζί με τον Michael Douglas στο κόκκινο χαλί των Emmy Awards και δήλωσε περήφανη για την υποψηφιότητα του συζύγου της.

Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το 2.000 και συμπλήρωσε φέτος 21 χρόνια γάμου, έκανε δηλώσεις στην κάμερα με τον δημοσιογράφο του «Ε!» να ρωτά την 51χρονη ηθοποιό ποιον ήθελε περισσότερο να δει στα φετινά βραβεία.

Φυσικά εκείνη γύρισε και κοίταξε τον 76χρνο αγαπημένο της λέγοντας: «Πάντα μου αρέσει να βλέπω τον άντρα μου να είναι υποψήφιος στο κόκκινο χαλί, έχω γίνει μια πολύ περήφανη σύζυγος».

Ο διάσημος ηθοποιός που στεκόταν στο πλάι της χαμογέλασε με ευχαρίστηση όταν την άκουσε να το λέει αυτό.

Να σημειωθεί ότι ο Douglas ήταν υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία κωμωδίας, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με την σειρά του στο Netflix «The Kominsky Method».

Ακόμα η Jones μίλησε στην κάμετα του ET για τον ρόλο της ως Morticia Addams στην εππερχόμενη σειρά του Netflix και δήλωσε ενθουσιασμένη. «Μόλις ξεκινάω τα γυρίσματα στη Ρουμανία. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με τον σπουδαίο Tim Burton (...) Το περιμένω πραγματικά με ανυπομονησία» ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

 

 

Το βίντεο από το αυτοκίνητο λίγο πριν την εμφάνιση στα Emmy - η μπορντό τουαλέτα και το διαμαντένιο περιδέραιο

Η σταρ του Hollywood μοιράστηκε με τους 3.8 εκατομμύρια followers της και ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε με τον καλό της όσο είναι μέσα στο αυτοκίνητο και πηγαίνουν προς την τελετή.

Για την περίσταση η Catherine Zeta Jones είχε φορέσει μια μπορντό τουαλέτα από το brand Cristina Ottaviano. Το στράπλες φόρεμα είχε ένα σκίσισμο στο πόδι που έκανε το outfit πιο δραματικό, ενώ το συνδύασε με ασορτί σατέν γόβες.

Το πιο εντυπωσιακό βέβαια ήταν το δαμαντένιο Lorraine Schwartz περιδέραιο που στόλιζε τον λαιμό της. 

Η Catherine Zeta Jones και ο Michael Douglas έχουν μαζί δύο παιδιά, την 18χρονη Carys και 21χρονο Dylan, ενώ ο ηθοποιός έχει ακόμα ένα γιο από τον γάμμο τοου με την Diandra Luker, τον  2χρονο σήμερα Cameron.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ