Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Γκάμπι Πετίτο: Βρέθηκε σορός που ταιριάζει στην περιγραφή της 22χρονης (φωτό & βίντεο)

Η κοπέλα αγνοείται από τον Αύγουστο

Τραγική τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της Γάμπι Πετίτο, που αγνοείται από τον Αύγουστο, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του FBI,  βρήκαν ανθρώπινα λείψανα που ταιριάζουν με την περιγραφή της 22χρονης κοπέλας.

«Η πλήρης ιατροδικαστική ταυτοποίηση δεν έχει ολοκληρωθεί για να επιβεβαιώσει 100% ότι βρήκαμε την Γκάμπι, αλλά η οικογένειά της έχει ειδοποιηθεί για αυτή την ανακάλυψη» είπε ο Τσαρλς Τζόουνς,  ανώτερος πράκτορας του FBI  στο Wyoming, ενώ να σημειωθεί ότι η νεκροψία αναμένεται να γίνει την Τρίτη.

 

 

Τα αίτια του θανάτου δεν είναι επίσης ακόμα γνωστά και η έρευνα είναι σε εξέλιξη, ανέφεραν επίισης σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Κυριακή.

Η περιοχή γύρω από το κάμπινγκ Spread Creek - όπου εντοπίστηκαν τα λείψανα και όπου είχε μείνει το ζευγάρι πριν την εξαφάνιση - θα παραμείνει κλειστή για το κοινό μέχρι νεωτέρας και οι αρχές συνεχίζουν να ρωτάνε οποιονδήποτε μπορεί να έχει δει την Πετίτο ή τον αρραβωνιαστικό της Μπράιαν Λόντρι ή το όχημα με το οποίο ταξίδευαν, δήλωσε ακόμα ο Τζόουνς.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι ξεκίνησε ταξίδι με το βαν τους τον Ιούλιο και φαινόταν πολύ ευτυχισμένο στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media. Μάλιστα ένα βίντεο με τίτλο "Beginning Our Van Life Journey", που ανέβασαν στο YouTube, έχει πάνω από 600.000 views.

Ο πατέρας της Γκάμπι μετά την ανακάλυψη της αστυνομίας δημοσίευσε στο Twitter Μια φωτογραφία της 22χρονης να στέκεται μπορστά σε ένα γκράφιτι με φτερά αγγέλου γράφοντας «άγγιξε τον κόσμο».

 

 

Η οικογένεια του Λόντρι, σύμφωνα με το CNN, χαρακτήρισε την ανακάλυψη των λειψάνων «σπαρακτική» ενώ πρόσθεσαν «προσεύχονται για την Γκάμπι και την οικογένειά της».

« Είμαστε σοκαρισμένοι και λυπημένοι με την είδηση πως η Γκάμπι βρέθηκε νεκρή. Η εστίασή μας εξαρχής, μαζί με το FBI, ήταν να την φέρουμε στο σπίτι της. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με το FBI στην αναζήτηση περισσότερων απαντήσεων» δήλωσε από πλευράς της η αστυνομία του North Port.

 

 

Να σημειωθεί ότι σταμάτησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αρραβωνιαστικού της Μπράιν Λόντρι.  Η τοπική αστυνομία δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι προσπαθούσε να έρθει σε επαφή με τον 23χρονο, ωστόσο εκείνος αρνιόταν να τους μιλήσει. 

Σε νέα δήλωσή της την Παρασκευή είπε ότι η οικογένεια του Λόντρι τους είπε ότι δεν είχαν δει τον γιο τους από την Τρίτη, ενώ σε ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία δήλωσε «απογοητευμένη» από τις εξελίξεις.

Δείτε επίσης: Η Αμερική παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα: Εξαφανίστηκε και ο αρραβωνιαστικός της Γκάμπι, που αγνοείται από τον Αύγουστο (βίντεο)

Η Πετίιτο πιστεύεται ότι βρισκόταν στο εθνικό πάρκο Grand Teton στο Wyoming όταν η οικογένειά της ήρθε τελευταία φορά σε επαφή μαζί της, δήλωσε ακόμα η αστυνομία του North Port.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabby (@gabspetito)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabby (@gabspetito)

 

Οι δυο τους ξεκίνησαν το οδικό τους ταξίδι τον Ιούνιο με σχέδιο να επισκευτούν τα εθνικά πάρκα των δυτικών Ηνωμένων Πολιτειών, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ο επικεφαλής της αστυνομίας.

Μέχρι τότε η Γκάμπι μιλούσε με την οικογένειά της, ωστόσο αυτό σταμάτησε περίπου στα τέλη του Αυγούστου. Την 1η Σεπτεμβρίου ο Μπράιαν Λόντριεπέστρεψε στο σπίτι μόνος του, με την οικογένεια της κοπέλας να δηλώνει λίγο αργότερα στις αρχές την εξαφάνισή της. Ένας από τους δικηγόρους της οικογένειας της 22χρονης είχε αναφέρει ότι «όλη η οικογένεια της Γκάμπι θέλει να μάθει ο κόσμος ότι ο Μπράιαν δεν λείπει, κρύβεται. Η Γκάμπι αγνοείται».

Δύο εβδομάδες πριν εξαφανιστεί η Πετίτο, και συγκεκριμένα στις 12 Αυγούστου, η αστυνομία στην πόλη Moab της νότιας Γιούτα κλήθηκεγια ένα πιθανό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που αφορούσε το ζευγάρι. Η αστυνομία δημοσίευσε πλάνα κάμερας σώματος που έδειχναν την Πετίτο να κλαίει και να παραπονιέται για την ψυχική της υγεία στους αξιωματικούς. Είπε επίσης ότι το ζευγάρι μάλωνε πιο συχνά.

«Σε κανένα σημείο της έρευνάς μου, η κοπέλα δε σταμάτησε να κλαίει, να αναπνέει βαριά ή να συντάξει μία πρόταση χωρίς να σκουπίσει τα δάκρια, τη μύτη της ή να τρίψει τα γόνατά της με τα χέρια της» ανέφερε ο αστυνομικός Ντάνιελ Ρόμπινς στην έκθεσή του.

Οι γονείς της Πετίτο ανέβασαν ένα βίντεο από τον YouTuber «Red, White & Bethune», στη σελίδα τους στο Facebook «Find Gabby», που κατέγραψε ένα βαν με πινακίδες της Φλόριντα το οποίο και πιστεύουν ότι είναι το όχημα που χρησιμοποιούσαν η Πετίτο και ο Λόντρι στο ταξίδι τους.  Το βίντεο τραβήχτηκε στις 27 Αυγούστου στο Spread Creek Campground.«Έχουμε αυτό το βίντεο, το ίδιο και το FBI. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το βαν για πολλούς λόγους», έγραψε η οικογένεια στην ανάρτηση της.

«Είναι μια πολύ σημαντική πληροφορία καθώς ξεκινά λίγο πολύ το χρονοδιάγραμμα», δήλωσε η μητέρα της Πετίτο, Νικόλ Σμιντ στην Daily Mail.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ