Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Νιώθουμε αισιόδοξοι ή μπορεί να τύχουμε θετικών ειδήσεων ή εξελίξεων

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας..

Η κυρίαρχη όψη της Δευτέρας είναι το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα μεν, αλλά είναι πολύ δυνατή μέσα στην ημέρα καθώς προσεγγίζει την ακρίβεια της.

Η όψη αυτή είναι μια από τις πιο τυχερές όψεις για θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τον γραπτό και προφορικό λόγο, αλλά και τις μετακινήσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Πιο ευχάριστη και χαλαρή η εκκίνηση της εβδομάδας αγαπητοί μου Κριοί, ενώ είναι εξαιρετική αν θέλετε να κυνηγήσετε θέματα της δουλειάς και να κλείσετε εκκρεμότητες με τη Σελήνη στους Ιχθύς. Μην τις αφήσετε για τις επόμενες δυο μέρες, διότι θα αγχωθείτε περισσότερο και ενδεχομένως να μην προχωρήσουν και όπως θέλετε. Ακόμη, η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πολύ καλή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας είναι η σημερινή και μάλιστα είναι άκρως βοηθητική σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας, τη δουλειά σας, τις σπουδές, την πνευματική εργασία, τις σχέσεις με συνεργάτες, πελάτες, κλπ. Σήμερα άλλωστε επηρεάζει σε όλη τη διάρκεια της μέρας το τρίγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Δία στον Υδροχόο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ιδιαίτερα θετική μέρα για τα θέματα που αφορούν στην καριέρα και γενικότερα στο μέλλον των επαγγελματικών σας θα έχετε σήμερα και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να είστε παραγωγικοί στη δουλειά σας, να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή ακόμη και μια σύσκεψη ζητώντας καλές ιδέες από τους συνεργάτες σας. Αν ψάχνετε δουλειά ή μια καλύτερη δουλειά, ίσως είναι η κατάλληλη μέρα για να περάσετε από συνέντευξη ή να στείλετε ένα βιογραφικό. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ