Hung Vangoo: Ο διασημότερος makeup artist του Hollywood αποκαλύπτει το μυστικό του για φωτεινό βλέμμα - Μπορούμε να το εφαρμόσουμε όλες πανεύκολα

Το trick που όλες μπορούμε να εφαρμόσουμε για φωτεινό βλέμμα

Πρόκειται για ένα πρόβλημα που λίγο πολύ απασχολεί τις περισσότερες από εμάς και δεν είναι άλλο από τους ενοχλητικούς μαύρους κύκλους, που μας ταλαιπωρούν και καθόλου δεν κολακεύουν το βλέμμα μας.

Γιατί κακά τα ψέματα, λίγο το stress, λίγο η αϋπνία, λίγο η κακή διατροφή, και ως επί το πλείστον η περιορισμένη κατανάλωση νερού επηρεάζουν την όψη της ευαίσθητης αυτής περιοχής του προσώπου μας, κάνοντας τη να δείχνει θαμπή και κουρασμένη.

Φυσικά η κακή κυκλοφορία του αίματος είναι αυτή που ευθύνεται κυρίως για την εμφάνισή τους, όπως και το, κατά τα άλλα ευλογημένο μας, DNA.

Ε λοιπόν, ο Hung Vangoo, ο διασημότερος makeup artist του Hollywood, που σημειωτέον έχει επιμεληθεί την εμφάνιση πολλών διεθνών celebrities, μεταξύ των οποίων η Julianne Moore, η Kendall Jenner, η Kim Kardashian, η Elsa Hosk, η Emily Ratajkowski και η Selena Gomez, μίλησε επί του θέματος.

Και όχι μόνο μίλησε, αλλά μας έδωσε και τη λύση! Η συμβουλή του για ξεκούραστη και λαμπερή επιδερμίδα κάτω από τα μάτια, χρειάζεται ελάχιστο χρόνο για να εφαρμοσθεί, ενώ παράλληλα απομακρύνει το cakey εφέ, που όσο να πεις, είναι και ζητούμενο.

Και επειδή δυστυχώς, δεν κατάφερα να επικοινωνήσω η ίδια μαζί του, προκειμένου να αποσπάσω αυτό το σωτήριο μυστικό, ο Hung Vangoo το αποκάλυψε μέσω Instagram, όπου συγκεκριμένα έγραψε: «Συνήθως απλώνω λίγο highlighter πριν το concealer»!

Και κάπου εδώ κατανοώ ότι μπορεί να σας φαίνεται κάπως τρελό αυτό, αλλά κορίτσια, ο πιο διάσημος makeup artist του Hollywood είναι αυτός, και κάτι παραπάνω θα ξέρει. Άσε που αν το σκεφτείτε και μια δεύτερη φορά, δε φαίνεται και τόσο εξωφρενικό, καθώς το highlighter τι μας δίνει;

Φως και λάμψη μας δίνει. Και γι’ αυτό το έχουμε αγαπήσει άλλωστε.

Ξέρετε τι λέω εγώ; Είναι τόσο απλό αυτό το οποίο προτείνει, που αρκεί μια δοκιμή για να μας πείσει!

Περιμένω τις εντυπώσεις σας!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ