Η Μαρί Σαντάλ με τον εντυπωσιακό γόη γιο της Κωνσταντίνο - Αλέξιο σε ταξίδι στο Παρίσι (φωτό)

Μαμά και γιος πέρασαν χρόνο μαζί

Μια φωτογραφία με τον γόη γιο της Κωνσταντίνο - Αλέξιο, μοιράστηκε στο Instagram η Μαρί Σαντάλ που πέρασε όμορφες στιγμές μαζί του στο Παρίσι.

Στην εικόνα βλέπουμε τη σύζυγο του Παύλου Γκλύξμπουργκ να ποζάρει δίπλα στον 22χρονο που φοράει ένα κομψό μπλε κοστούμι, λευκό πουκάμισο και γραβάτα.

«Χαίρομαι που πέρασα χρόνο με αυτόν εδώ στο Παρίσι» έγραψε στο post της η Σαντάλ, που έχει τέσσερα ακόμα παιδιά με τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DNARoyals (@dnaroyals)

Μεγαλύτερη της οικογένειας είναι η 25χρονη σήμερα Ολυμπία, ενώ ακολουθεί ο Αλέξιος, ο Αχχιλέας - Ανδρέας που είναι 21 ετών, ο Οδυσσέας - Κίμωνας που είναι 17 ετών και ο 13χρονος Αριστείδης - Σταύρος.

Η φωτογραφία που μοιράστηκε με τους 196 χιλιάδες followers της η Μαρί Σαντάλ έχει συγκεντρώσει ήδη πολλά σχόλια με χρήστες να γράφουν πόσο μοιάζει ο Αλέξιος στον παππού του και πόσο όμορφοι είναι εκείνος και η μαμά του.

Ακόμα καθώς η Σαντάλ είχε στις 17 Σεπτεμβρίου τα γενέθλιά της (έκλεισε τα 53), δεν ήταν λίγοι εκείνοι που της ευχήθηκαν.

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, γνωστός ως «Tino» και «Alexios», μεγάλωσε στο Λονδίνο από την ηλικία των τεσσάρων, και ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στο Wetherby School του Λονδίνου, αλλλά αργότερα φοίτησε το Wellington College από το οποίο τελείωσε το 2017. Στο Wellington έλαβε επίσης την στρατιωτική τοου εκπαίδευση. Τον Αύγουστο του 2017 πήρε πτυχίο από το πανεπιστήμιο Georgetown.

Η απόφαση για σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες ανακοινώθηκε ήδη ένα χρόνο πριν από την αποφοίτηση του από το Wellington College. Είναι επίσης γνωστός για τις καλλιτεχνικές του ικανότητες τόσο στη ζωγραφική όσο και στη γλυπτική και συχνά φτιάχνει γλυπτά εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ