Αγγλίδα πρωταγωνίστρια ριάλιτι παντρεύτηκε στην Κεφαλονιά - ξετρελαμένη με το νησί, το διαφημίζει στο Instagram (φωτό & βίντεο)

Επέλεξε ένα ρομαντικό νυφικό με βολάν από το Brand Milla Nova

Η Lucy Watson μοιράστηκε στο Instagram τις πιο εκπληκτικές φωτογραφίες από τον γάμο της στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, με τον  James Dunmore και αποκάλυψε ότι δεν μετανιώνει που επέλεξε ένα μεγάλο νυφικό.

Η 30χρονη Βρετανίδα ηθοποιός και δημοσιογράφος, που είναι ιδιαίτερα γνωστή στη χώρα της για την συμμετοχή της στην ριάλιτι τηλεοπτική σειρά «Made in Chelsea», επέλεξε ένα ρομαντικό νυφικό με βολάν από το Brand Milla Nova που είχε έξω τους ώμους, ενώ φορούσε επίσης ένα μακρύ πέπλο, που έκανε την εμφάνισή της ακόμα πιο ονειρική.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Watson (@lucywatson)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Watson (@lucywatson)

Εκείνη και ο αγαπημένος της, ο 32χρονος ηθοποιός και μοντέλο, γνωρίστηκαν το 2015 στα γυρίσματα του «Made in Chelsea» ενώ το 2020 αρραβωνιάστηκαν στην Κεφαλονιά, ένα νησί που έχει ιδιαίτερη σημασία για το ζευγάρι, που έρχεται συχνά στην χώρα μας. Μάλιστα στο Instagram της Lucy θα βρει κανείς πολλές φωτογγραφίες της που είναι τραβηγμένες στην Ελλάδα. Όχι και άσχημη διαφήμιση για τα νησιά μας!

 Βλέπετε το καλοκαίρι που μας πέρασε οι δυο τους είχαν έρθει για διακοπές στο Φισκάρδο και ήταν εκεί όπου ο James έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. 

Μάλιστα εκείνη δεν το περίμενε αφού υποτίθεται ότι θα πήγαιναν μια απλή εκδρομή με σκάφος για να δουν τις πιο απομακρυσμένες παραλίες του νησιού. Έτσι και έγινε μέχρι που ο James γονάτισε μπορστά στην καλή του και της έκανε την πρόταση!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Watson (@lucywatson)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Watson (@lucywatson)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Watson (@lucywatson)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Watson (@lucywatson)

Να σημειωθεί ότι η ρομαντική τελετή του γάμου τοους έγινε στο ξενοδοχείο Emelisse Resort, ενώ φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού ταξίδεψαν στην χώρα μας για να είναι κοντά τους στην χαρούμενη αυτή μέρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ