Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ένα από τα πιο ευχάριστα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου - από Κυριακή ξεκινά η επιρροή της Πανσελήνου

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Ένα από τα πιο όμορφα και ευχάριστα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου είναι αυτό που απλώνεται μπροστά μας, καθώς δεν υπάρχουν δύσκολες όψεις. Αντιθέτως η Σελήνη, τόσο από τον Υδροχόο που θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου όσο και από τους Ιχθύς την Κυριακή, θα σχηματίσει μόνο θετικές όψεις.

Το Σάββατο το πρωί θα πραγματοποιήσει τρίγωνο με τον Ερμή και σύνοδο με τον Δία, κάνοντας το πρωινό του Σαββάτου ιδανικό για βόλτες, ψώνια, εκδρομές, επαφές με φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Την Κυριακή από τους Ιχθύς θα σχηματίσει τρίγωνο με την Αφροδίτη, μια όμορφη όψη για τις σχέσεις μας, αλλά και για να περάσουμε καλά κάνοντας πιο χαλαρά σχέδια. Από την Κυριακή ξεκινά κι η επιρροή της Πανσελήνου του Σεπτεμβρίου, που θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Τρίτης. Έτσι, μπορεί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ή όσοι έχετε πλανήτες ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια να αρχίσετε να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σταδιακά.

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο οι φίλοι, οι γνωστοί, η παρέα σας γενικότερα, θα είναι το κλειδί για να περάσετε μια τέλεια ημέρα που ευνοεί την εξωστρέφεια και τις εξόδους. Οι επαφές σας με τους άλλους θα είναι πιο ευχάριστες και εσείς θα είστε σε πιο αισιόδοξη διάθεση. Η Κυριακή έχει διαφορετική αίσθηση, καθώς η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς και σας ωθεί να είστε πιο χαλαροί, να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε περισσότερο και οι δραστηριότητες σας να μην είναι πιεστικές. Καθώς ξεκινά μια πιο απαιτητική εβδομάδα για όλους, είναι σημαντικό να έχετε ενέργεια. Ίσως μια τελευταία βουτιά, τώρα που ο καιρός το επιτρέπει, να είναι ό,τι χρειάζεστε περισσότερο για να φτιάξει η διάθεση σας και να το επιδιώξετε. Την Κυριακή μπορεί να προκύψει και μια ευχάριστη οικονομική είδηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο έρχεται με κάποιες υποχρεώσεις απέναντι στο σπίτι ή τη δουλειά που ενδεχομένως δε θα μπορέσετε να αποφύγετε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα χαλάσει η διάθεση σας. Αντιθέτως, ολοκληρώνοντας τη δουλειά που έχετε να κάνετε, θα σας μείνει περισσότερος χρόνος για να κάνετε όλα σας ευχαριστούν χωρίς άγχος και ενοχές. Ενδεχομένως να υπάρχει και μια κοινωνική εκδήλωση στην οποία πρέπει να παρευρεθείτε ή ένα κάλεσμα από φίλους. Η Κυριακή είναι πιο άνετη για σας με τη Σελήνη στους Ιχθύς και ευνοεί ιδιαίτερα τη δημιουργικότητα, τις σχέσεις με το φιλικό σας περιβάλλον, τις εξόδους, αλλά και την ερωτική σας ζωή. Επειδή ευνοεί ιδιαίτερα και τις συνέργειες και τους επαγγελματικούς σας στόχους, ίσως πρέπει να διαθέσετε κάποιες ώρες να συζητήσετε μια ιδέα που μπορεί να έχετε με τους συνεργάτες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο είναι μια υπέροχη μέρα, καθώς οι πλανητικές επιρροές σας ευνοούν ιδιαίτερα. Η Σελήνη στον Υδροχόο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή και στη συνέχεια σύνοδο με τον Δία, προσφέροντας σας ευκαιρίες να δοκιμάσετε διαφορετικά πράγματα και γενικώς να πειραματιστείτε σε νέες δραστηριότητες και στόχους. Όσο πιο άγνωστο είναι κάτι τόσο περισσότερο θα εξάψει τη φαντασία σας και θα σας ιντριγκάρει. Εξαιρετική μέρα για να δείτε τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας, θέματα σπουδών, για να κάνετε μια εκδρομή ή να κανονίσετε συναντήσεις με τους φίλους σας. Το Σάββατο μπορεί να είστε και πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς, ζώδιο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί και η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου στις 21/9. Θέματα που αφορούν στην καριέρα θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θα εστιάσετε στις φιλοδοξίες σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ