Μαρία Ιωαννίδου: «Με πονάει που έγινε όλο αυτό με τον Πέτρο Φιλιππίδη, κακώς είναι στη φυλακή» (βίντεο)

Μίλησε και για τον Γιώργο Κιμούλη

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη, ξεσπάθωσε κατά του «Dancing With the Stars» κα αποκάλυψε την ερωτική προσέγγιση που είχε δεχτεί, παλαιότερα, από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Με πονάει που έγινε όλο αυτό με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κακώς είναι στη φυλακή για μένα» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Alpha και πρόσθεσε ότι: «Είχα συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, πήγε να με φλερτάρει, είδε ότι δεν έκατσε και έφυγε. Γίναμε φίλοι και συνεργάτες. Και με τη γυναίκα του, την Ελπίδα. Σας παρακαλώ, παιδιά, ηρεμήστε».

Ακόμα η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στο Super Katerina και για τον Γιώργο Κιμούλη λέγοντας: «Τον Κιμούλη γιατί τον έπιασαν στο στόμα τους; Με ποιο δικαίωμα; Τι έκανε ο Κιμούλης; Γιατί τον μπερδέψαν με τους άλλους; Έδωσε, νομίζω, μια κλωτσιά στην κυρία Δούκα. Συγνώμη».

Όσο για το Dancing with the Stars ανέφερε: «Όλοι λένε ότι ήμουν η τελευταία χορεύτρια στην Ελλάδα. Η εθνική τους χορεύτρια. Είναι και η επιθυμία του κόσμου να είμαι στο Dancing with the stars. Αν μου ζητηθεί να είμαι σε κάποια guest για να ωφεληθεί και το φιντανάκι που θα έχω μπροστά μου, θα πάω».

 «Η αντίκα πουλάει… Είμαι η Ακρόπολη της Ελλάδας! Είμαι μια κολονίτσα και γω» πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ