Αφροδίτη Λιάντου: Το ωραιότερο κορίτσι ηθοποιών της γενιάς της - εντυπωσιάζει στη Γη της Ελιάς (φωτό & βίντεο)

Ασχολείται και με το τραγούδι!

Η Αφροδίτη Λιάντου είναι είναι από τις πι όμορφες παρουσίες στην τηλεόραση με την ίδια να κάνει φέτος το ντεμπούτο της στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Η Γη της Ελιάς».

«Οι σπουδές μου είναι πάνω στη μουσική αλλά έκανα μιούζικαλ από 12 χρονών. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ασχοληθώ με την υποκριτική. Μου άρεσε το θέατρο αλλά ήθελα να έχει και το τραγούδι μέσα. Δεν το είχα δει ποτέ έτσι μόνο του. Τώρα μου αρέσει πάρα πολύ» είπε η ίδια προχθές, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου και ήταν καλεσμένη.

«Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που ζω φέτος. Είναι πάρα πολύ δημιουργικό και επειδή βαριέμαι εύκολα νιώθω ότι κάθε μέρα έχω κάτι καινούργιο να καταφέρω. Μου συμβαίνουν και τα πάντα (στη σειρά) οπότε πάντα κάτι θα πρέπει να δω πως θα το κάνω (...) πρόσθεσε ακόμα λέγοντας επίσης ότι θα ήθελε να συνεχίσει στον χώρο της υποκριτικής.

Η Αφροδίτη ήδη ασχολείται με το τραγούδι έχοντας κυκλοφορήσει και μερικά κομμάτια σε Ελλάδα και εξωτερικό, τα οποία και μπορεί να βρει κανείς στη σελίδα της στο Instagram.

Γεννημένη το 1999 είναι κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του ηθοποιού Γιώργου Λιάντου, ενώ έχει κάνει τις σπουδές της στον χώρο του performing art από πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Εδώ και ένα περίπου χρόνο έχει σχέση με τον Γιώργο Μαλτέζο που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με τον χώρο της εστίασης.

Στον λογαριασμό του στο Instagram θα βρει κανείς κοινές τους φωτογραφίες, με τον ίδιο να γράφει όμορφα λόγια για την αγαπημένη του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ