Ιωάννα Παλιοσπύρου - επίθεση με βιτριόλι: Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι δωρεές - Συγκεντρώθηκαν ήδη 93.000 δολάρια! (φωτό)

Διάσημα πρόσωπα έχουν σπεύσει να στηρίξουν την Ιωάννα

Οι δωρεές για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, που δέχτηκε πριν ένα  χρόνο επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, με διάσημα πρόσωπα να συνεισφέρουν επίσης στομ αγώνα της.

Η νεαρή γυναίκα δίνει την δική της μάχη, τόσο στο δικαστήριο, όσο και αναφορικά με την υγεία της και το κύμα συμπαράστασης από τον κόσμο πραγματικά συγκινεί.

Στην προσπάθεια αυτή έχει βοηθήσει πολύ και το πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας Άννίτα Ναθαναήλ, που διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Ιωάννα.

Ήδη στη πλατφόρμα gofundme.com  του εξωτερικού που αφορά δωρεές σε άτομα που χρήζουν βοήθειας, τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Για την ακρίβεια έχουν μαζευτεί 93.000 δολάρια και ο στόχος ήταν τα 80.000! Συνολικά έχουν γίνει μέχρι στιγμής σχεδόν 2.500 δωρεές.

Ν ασημειωθεί δε ότι μετά την εμφάνισή της στο δικαστήριο, οι δωρεές που έγιναν ήταν πάνω από 700.

Μάλιστα ένα από τα άτομα που έσπευσε να βοηθήσει ήταν και η διάσημη παρουσιάστρια, ελληνικής καταγωγής Μαρία Μενούνους που έδωσε 1.000 δολάρια.

Παράλληλα την προσπάθεια έχει στηρίξει και η συγγραφέας και αρθρογράφος Αριάννα Χάφινγκτον.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ