Μπέττυ Νικολέση: Νέα μαρτυρία για σεξουαλική παρενόχληση - γνωστός πρωταγωνιστής «με στρίμωχνε στα καμαρίνια, δεν με άφηνε» (βίντεο)

Η ηθοποιός έχασε τη δουλειά της...

Για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από γνωστό πρωταγωνιστή, σε σίριαλ στο οποίο συνεργάζονταν, μίλησε η Μπέττυ Νικολέση, μέσα από την εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Με στρίμωχνε στα καμαρίνια και δεν με άφηνε να φύγω. Μου έκανε πάρα πολύ δύσκολη τη δουλειά» μιλώντας στο ΣΚΑΪ η ηθοποιός.

Ακόμα πόσθεσε ότι «η δουλειά μας δεν είναι να αντικρούουμε τον κάθε πικραμένο που δεν έχει τι άλλο να κάνει από το να μας την πέφτει. Ζούμε από αυτό το επάγγελμα και δεν μπορούμε να τιμωρούμαστε κάθε φορά που δεν καθόμαστε σε κάποιον».

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν μου συνέβη αυτό, πήγα στον σκηνοθέτη και το είπα, πήγα στον παραγωγό του τότε σίριαλ και το είπα και τι έγινε; Να σας πω τι έγινε. Δεν θα αναφέρω το όνομα γιατί δεν θέλω να μπλέξω με μηνύσεις από την άλλη πλευρά. Ο συγκεκριμένος παρενοχλούσε όλες τις γυναίκες που ήταν τότε σε εκείνο το σίριαλ. Κάποια στιγμή με κάποια από τις κοπέλες σύναψε και με μια σχέση. Και η τότε σύντροφός του το έμαθε κάποια στιγμή, ότι είχε συνάψει σχέση, και επειδή ήμουν γνωστή της απαίτησε από τον τότε πρωταγωνιστή να απολυθεί και η κοπέλα με την οποία σύναψε σχέση, αλλά και εγώ που υποτίθεται γνώριζα και δεν μιλούσα. Που να της έλεγα ότι μου την είχε πέσει και εμένα. Βεβαίως και την έχασα τη δουλειά μου».

«Ασφαλώς και γνωρίζω αυτά που λέει η Μπέττυ. Είναι απολύτως αληθή τα όσα λέει. Δεν έχει συμβεί μόνο στη Μπέττυ αυτό» επιβεβαίωσε στην εκπομπή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ