Αγαπάς τη μόδα; Αυτά είναι τα γαλλικά fashion brands που δεν πρέπει να σου ξεφύγουν – Η αποθέωση του French chic

10 τέλειες ευκαιρίες για online shopping 

Τα είχε πει η λατρεμένη Coco Chanel «Η γυναίκα πρέπει να είναι κομψή και υπέροχη!»
Και έκτοτε όπως όλα δείχνουν, οι Γαλλίδες την υιοθέτησαν τη φράση και την έκαναν σημαία, αφού με το προσωπικό τους στιλ γίνονται πηγή έμπνευσης για όλες τις υπόλοιπες. Περιποιούνται και φροντίζουν τον εαυτό τους και το στιλ τους, ενώ ξέρουν να επιλέγουν τα ιδανικά κομμάτια για το σωματότυπό τους. Καταφέρνουν να δημιουργήσουν looks με ανεπιτήδευτη κομψότητα κι έτσι δικαιολογημένα θεωρούνται από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη.

Φυσικά όλα τα χαρακτηριστικά που ανέφερα, πρωταγωνιστούν στα φανταστικά γαλλικά brands που πρέπει να γνωρίζετε, αν αγαπάτε κι εσείς τη μόδα, καθώς με αυτά τα brands θα μπορείτε να συνδυάσετε ιδανικά το French chic με το προσωπικό σας στιλ, μιας και χαρακτηρίζονται από γαλλική κομψότητα και signature στοιχεία που τα κάνουν να ξεχωρίζουν.

Rouje

Πρόκειται για ένα brand που δημιουργήθηκε από τη Γαλλίδα Jeanne Damas, που το στιλ της ξεχώρισε για τα ρομαντικά φορέματά και τα vintage denim που πάντα επιλέγει. Αυτά τα κομμάτια θα βρείτε και στο brand της, αφού η Jeanne είναι απολύτως πιστή στο προσωπικό της στιλ στις συλλογές της, αλλά και στο κατάστημα που άνοιξε στο Παρίσι.

Jacquemus

O Simon Porte Jacquemus δημιουργεί ένα από τα πιο δυνατά fashion labels της σύγχρονης εποχής, με κομμάτια που γίνονται αμέσως sold out και must have. Οι minimal γραμμές του Simon και φυσικά οι Chiquito τσάντες που λάτρεψαν τα fashion girls κάνουν το brand να ξεχωρίζει.

L’Autre Chose

Ιδιαίτερα βραδινά κομμάτια, glam λεπτομέρειες και παπούτσια που θα ολοκληρώσουν ιδανικά κάθε σύνολο. Οι faux γούνες και οι ιδιαίτερες μπότες είναι από τα κομμάτια που ξεχωρίζουν στις συλλογές του brand.

Ba&sh

Δύο δυναμικές γυναίκες, η Barbara Boccara και η Sharon Krief δημιουργούν συλλογές με bohemian αισθητική. Staples με boho twist για επιβλητικές εμφανίσεις και την Doutzen Kroes να είναι η μούσα του brand.

Iro Paris

H Iro έχει rock-chic αισθητική και σχεδιάζει μεταξύ άλλων όλα τα must have κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Biker jackets, blazers και statement pieces για powerful looks. Jeans, Τ-shirts και σιλουέτες που θέλουν να αναδείξουν τη θηλυκότητα και το δυναμισμό κάθε γυναίκας που τα φορά.

Maison Michel

Ανάμεσα στα αξεσουάρ που οι Γαλλίδες επιλέγουν ξανά και ξανά χωρίς ιδιαίτερη σκέψη είναι το καπέλο. Αν ψάχνετε το ιδανικό, στο γαλλικό brand Μaison Michel θα το βρείτε. Ανακαλύψτε τα ιδιαίτερα headpieces που θα αναβαθμίσουν τη συλλογή σας.

Jour/Né

Χρώματα, fun prints και κομμάτια που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στα μοτίβα συναντά κανείς από το διαχρονικό πλέον ριγέ, μέχρι το Tie-dye, ενώ οι συλλογές αυτού του label περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα για κομψές casual εμφανίσεις.

Sandro

To brand ξέρει πολύ καλά τους κανόνες του casual wear με ποιοτικά staples που χαρακτηρίζονται από γαλλική κομψότητα. Για γυναίκες που θέλουν να είναι διακριτικές, χωρίς υπερβολές στο ντύσιμό τους αλλά πάντα καλοντυμένες.

Maje

Αν έπρεπε κανείς να περιγράψει τις συλλογές της Maje θα μιλούσε για κομμάτια βασισμένα στις μεγαλύτερες τάσεις της κάθε σεζόν, που συνδυάζονται με rock-chic στοιχεία εναρμονισμένα με girly λεπτομέρειες, τα οποία χαρακτηρίζουν την αισθητική του brand.

Eres

Ενώ σίγουρα ξεχωρίζει για τα μαγιό του, το brand Εres σχεδιάζει επίσης ποιοτικά και φίνα lingerie με ρομαντικό χαρακτήρα, κατάλληλα για κάθε σωματότυπο. Υφάσματα και σιλουέτες που αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα δημιουργούν τα εσώρουχα που κάθε γυναίκα θα ήθελε στην γκαρνταρόμπα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ