Την έχει θεά του! Τον κακομαθαίνει & την έχει στα ώπα, ώπα - Απολαύστε… υπεύθυνα το εκκεντρικό χλιδάτο ζεύγος Kris Jenner 65 - Corey Gamble 40 ετών! (φωτό)

Είναι και οι δύο Σκορπιοί στο ζώδιο!

Η Kris Jenner, εδώ και έξι χρόνια έχει δεσμό με τον κατά 25 χρόνια νεότερό της Corey Gamble. Εκείνη τον κακομαθαίνει και αυτός την έχει στα ώπα, ώπα! Όχι και άσχημα για την μαμά των Kardashians.

Οι δυό τους συναντήθηκαν τον Αύγουστο του 2014 στο πάρτι των 40ών γενεθλίων του σχεδιαστή μόδας Riccardo Tisci στην Ίμπιζα, το οποίο διοργανώθηκε από τον Kanye West, τον πρώην πλέον σύζυγο της Kim Kardashian. Μάλλον ήταν το καλύτερο μέρος για να συνατηθεί το εκκεντρικό και χλιδάτο αυτό ζευγάρι!

Δεν είναι σαφές πότε άρχισαν την σχέση τους, ωστόσο όπως αναφέρει το Cosmopolitan, τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς ταξίδεψε μαζί με την οικογένεια στο Λας Βέγκας για τα γενέθλια της Kim, οπότε πιστεύεται ότι τ'οτε ήταν ήδη μαζί.

 

Την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2015 έκανα και το επίσημο «ντεμπούτο» τους στο Instagram. 

Τον κακομαθαίνει και εκείνος την έχει σαν βασίλισσα!

Βόλτες με ιδιωτικά αεροσκάφη κκαι γιοτ, ταξίδια στις χώρες του κόσμου και κοινές εμφανίσεις στο MET Gala και άλλα αντίστοιχα red carpet events! Η 65χρονη Jenner σίγουρα ξέρει πως να περιποιείται τον γοητευτικό σαραντάρη φίλο της.

 

Και εκείνος όμως την έχει στα ώπα, ώπα. Μάλιστα σε ένα από τα post του την αποκαλεί «βασίλισσα» αλλά και «μωρό» του λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «είμαι τόσο χαρούμενος και ευγνώμων που σε έχω στη ζωή μου. Είσαι η καλύτερη μητέρα, αγαπημένη και φίλη.

Θαυμάζω τόσες πολλές ιδιότητες μέσα σου και πάντα θα σε φροντίζω. Έχουμε πάει σε όλο τον κόσμο πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια και η αγάπη μας είναι ακόμα αληθινή ... Θα σε γιορτάζω τώρα και για πάντα. Σ 'ΑΓΑΠΩ τόσο πολύ σέξι young️ ? είναι η μέρα σου κυρία μο». Μα πείτε μου τι άλλο να ζητήσει κανείς από τον σύντροφό του!

 

 

Ποιος είναι όμως ο 40χρονος Corey Gamble

Ο Gmable είναι στέλεχος επιχειρήσεων και διευθυντής ταλέντων. Κατάγεται από την Ατλάντα της Τζόρτζια, όπου σπούδασε μάρκετινγκ επιχειρήσεωνστο Morehouse College στην Ατλάντα, αλλά τώρα ζει στο Λος Άντζελες με την Kris.

Είναι 40 ετών και γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 1980 - που τον κάνει ακριβώς στην ίδια ηλικία με τη μεγαλύτερη κόρη της αγαημένης του, την Kim Kardashian.

Και παρόλο που έχει 25 χρόνια διαφορά με την καλή του τα γενέθλιά τους απέχουν μόνο πέντε ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι είναι και οι δύο Σκορπιοί στο ζώδιο. Ίσως για αυυτό να τα βρήκαν...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ