Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Το εξώφυλλο στο περιοδικό Time & η ρομαντική τους φωτό - το ζευγάρι χέρι, χέρι όπως το 2018 (φωτό & βίντεο)

Κάποιοι μίλησαν για υπερβολικό photoshop!

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κοσμούν το εξώφυλλο της ετήσιας έκδοσης του περιοδικού Time με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο.

Στη φωτογραφία, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι ντυμένοι απλά και ποζάρουν με φόντο δέντρα. Την ίδια ώρα ο φωτογράφος Pari Dukovic έχει μοιραστεί στη σελίδα του στο Instagram μερικά ακόμα στιγμιότυπα, με το διάσημ ζευγάρι. Μάλιστα ένα από αυτά έχει ξεχωριστή σημασία.

 

 

 

 

 

 

Πρόκειται για μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τους γονείς του μικρού Άρτσι και της Λίλιμπετ Νταϊάνας, να περπατούν χέρι, χέρι σε ένα καταπράσινο τοπίο. Είναι και οι δύο ντυμένοι στα λαδί, ενώ η Μέγκαν έχει το αριστερό χέρι στην τσέπη  της. Το 2018 το ζευγάρι είχε επισκεφτεί τη Νέα Ζηλανδία και μια από τις εικόνες που κυκλοφόρησε τότε είναι σχεδόν πανομοιότυπη, από το περιβάλλον, μέχρι την πόζα τους.

 

 

Πάντως τα σχόλια που άφησαν κάτω από το εξώφυλλο του δούκα και της δούκισσας, οι χρήστες των social media, ήταν ποικίλα, με πολλούς να εγκωμιάζουν το ζευγάρι και άλλους να γράφουν ότι «έπεσε πολύ photoshop».

Ποιοι ακόμα βρίσκονται στην λίστα του Time

Να σημειωθεί ότι ο Χάρι και η Μέγκαν δεσπόζουν σε ένα από τα επτά εξώφυλλα που κυκλοφορούν παγκοσμίως με τα τιμώμενα πρόσωπα. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIME (@time)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIME (@time)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIME (@time)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIME (@time)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIME (@time)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIME (@time)

 

Ο αρχισυντάκτης του Time Έντουαρντ Φέλσενταλ δήλωσε πως η λίστα με τους 100 περιλαμβάνει «εξαιρετικές ηγετικές προσωπικότητες από ολόκληρο τον κόσμο που εργάζονται για να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον», οι οποίες «σε μια χρονιά κρίσης όρμησαν στη μάχη».

Ο κατάλογος με τους 100, στον οποίο δεν υπάρχει κατάταξη, περιλαμβάνει 54 γυναίκες. Σε αυτόν βρίσκονται επίσης προσωπικότητες της πολιτικής όπως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Στον κατάλογο φιγουράρουν επίσης οι τραγουδίστριες Μπίλι Άιλις και Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Σιμόν Μπάιλς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ