Ελεονώρα Μελέτη: «Κάτω τα χέρια από τον άντρα μου - μπορείτε μόνο να τον κοιτάτε!» (φωτό)

Ήταν ντυμένη ασορτί με την κορούλα τους!

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο αγαπημένος της σύζυγος Θοδωρής Μαροσούλης βάφτισαν πριν λίγες ημέρες τον γιο της καλής τους φίλης Φλορίντας Πετρουτσέλι, με την παρουσιάστρια να μοιράζεται στο Instagram φωτογραφίες από την όμορφη αυτή ημέρα.

«Ο @psycho_25 είναι δικός μου! Κάτω τα χέρια! Μπορείτε όμως να κοιτάτε! ???❤️❤️❤️» γράφει μεταξύ άλλων στο post της η δημοσιογράφος, ενώ στην εικόνα βλέπουμε εκείνον γυρισμένο πλάτη και αυτή να χαμογελά στην κάμερα.

Η Ελεονώρα Μελέτη, που είχε φοορέσει ένα όμορφο γαλάζιο φόρεμα δια χειρός της Λένας Κατσανίδου, είχε ντυθεί ασορτί με την τρίχρονη κορούλα της Αλεξάνδρα,  ύστερα από την επιθυμία της να είναι … «ίδια με τη μαμά!», όπως αναφέρει στην ανάρτησή της.

Να σημειωθεί ότι η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο επιχειρηματίας  Άρης Γούτος βάφτισαν τον γιο τους στο Πόρτο Χέλι, με νονούς το λαμπερό ζευγάρι.

«Γυρίζω τυχαία κ να, πιάνω τη @dimi_choo να έχει σηκώσει κινητό κ να βγάζει φωτογραφία! Σκάω χαμόγελο όπως όλοι μας, σε αυτή την υπέροχη βάφτιση! Η καλή μου φίλη κ επι χρόνια συνεργάτιδα @florindu με τον αγαπημένο μας @arisgoutos , έδωσαν σε μένα κ τον άντρα μου @psycho_25 τη χαρά να γίνουμε νονοί στον Κωνσταντίνο- Βικέντιο κ τους ευχαριστούμε πολύ κ για τη τιμή κ για την άψογη φιλοξενία!

Να μερικά στιγμιότυπα από τη βάφτιση κ τα μοιράζομαι με χαρά μαζί σας!

Το φόρεμα για το οποίο ρωτάτε πολλές, είναι δια χειρός της μοναδικής @lenakatsanidou, η οποία έκανε και ένα φόρεμα μινιατούρα για την Αλεξάνδρα, ύστερα από την επιθυμία της να είναι … «ίδια με τη μαμά!»

Τα κοσμήματα είναι @stellacometa.gr

Photo: Instagram/nonoram

 

Ο @psycho_25 είναι δικός μου! Κάτω τα χέρια! Μπορείτε όμως να κοιτάτε! ???❤️❤️❤️

Το μακιγιάζ κ το μαλλί κόκκαλο από εκείνο το πρωί, δια χειρός @thanosvogiatzis» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στο post  της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ