Το πολύχρωμο - εκκεντρικό σύμπαν της Iris Apfel στην H & M - Η μεγάλη κυρία της μόδας στα 100 υπογράφει νέα συλλογή ρούχων (φώτο)

Στις αρχές του  2022, μια capsule συλλογή ρούχων  που δημιουργήθηκε από την Iris για την H&M θα φτάσει στις ντουλάπες μας, όπου ανυπομονούμε να δούμε όλη την πολύχρωμη αίσθηση της να συμπυκνώνεται σε μια εντυπωσιακή και αντισυμβατική επιλογή ρούχων και αξεσουάρ.

Η Iris Apfel συνεργάζεται με την H&M : Έρχεται μια αποκλειστική capsule συλλογή εντυπωσιακών ρούχων.

Η Iris Apfel δημιούργησε γύρω της ένα σύμπαν που αντανακλά το στιλ, την εκκεντρικότητα, τον ανεξάντλητο δυναμισμό της.

Πριν από λίγες μέρες η εμβληματική κυρία της μόδας  με τα τεράστια γυαλιά γιόρτασε  τα εκατό της χρόνια με ένα  prive  πάρτι στη Νέα Υόρκη.

Ήταν η τέλεια ευκαιρία για  να γιορτάσουμε μαζί της (σ.σ έστω και από μακριά) το παρελθόν καθώς και το μέλλον που έχει ήδη μια έκπληξη για εμάς.

Στις αρχές του  2022, μια capsule συλλογή ρούχων  που δημιουργήθηκε από την Iris για την H&M θα φτάσει στις ντουλάπες μας, όπου ανυπομονούμε να δούμε όλη την πολύχρωμη αίσθηση της να συμπυκνώνεται σε μια εντυπωσιακή και αντισυμβατική επιλογή ρούχων και αξεσουάρ.

Credits: Η&M

Η συλλογή θα αποτελείται από δύο μέρη:  Λουλουδάτα κοστούμια, φορέματα με βολάν ή έντονες εκτυπώσεις και  μια σειρά από κοσμήματα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τη μαξιμαλιστική εμφάνιση της ιέρειας της μόδας  και από την αγάπη της για παιχνίδια έντασης.

Credits: Η&M

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ανακυκλώσιμα ή προέρχονται από πιο βιώσιμες πηγές, με μια διαδικασία παραγωγής βασισμένη σε μια φιλοσοφία κυκλικότητας.

Credits: Η&M

Με τα λόγια της Iris: «Νομίζω ότι η μάρκα H&M είναι υπέροχη και απόλυτη πρωτοπόρος στον τομέα της, την οποία αγαπώ! Μου αρέσει να δημιουργώ προσιτά ρούχα, κάτι που η H&M έχει μάθει να κάνει! ».

Credits: Η&M

Eμείς απλώς πρέπει  να περιμένουμε για να ανακαλύψουμε όλες τις εμφανίσεις της  capsule συλλογής  Iris Apfel x H&M.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ