"Προχώ" η Elsa Hosk: Η 33χρονη Σουηδέζα καλλονή ποζάρει γυμνή κρατώντας το μωρό της στα χέρια - Ποιος τράβηξε τις φώτο; (φώτο)

Ανάμεσα στα 5,612 σχόλια είναι και κάποιοι που ανησυχούν για το γεγονός ότι η Elsa Hosk, με τους 6,8 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram. δεν φοβάται να δημοσιεύει γυμνές φωτογραφίες της κόρης της .

Οι καινούργιες μαμάδες συχνά ανεβάζουν στιγμιότυπα με τα μωρά τους, στα Social Media.

Άλλα τρυφερά, άλλα γλυκούλικα, άλλα πρωτότυπα, άλλα αστεία.

Η Elsa Hosk έκανε..... τη διαφορά.

Το μοντέλο που έγινε γνωστό από τις πασαρέλες της Victoria's Secret, δημοσίευσε την Τρίτη μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες ποζάρει εντελώς γυμνή, κρατώντας στην αγκαλιά της , την 7 μηνών κόρη της.

Με φόντο τη Νέα Υόρκη, οι γυμνές μαμά και κόρη "έριξαν" το Instagram.

"Άφησε με να σου πω ,για την πόλη στην οποία ερωτεύθηκα τον μπαμπά σου", έγραψε στη λεζάντα η Elsa Hosk.

H "προχώ" ανάρτηση, πήρε 783 χιλιάδες  "like".

 

 

Ανάμεσα στα 5,612 σχόλια με τις "καρδούλες" και τα emoji θαυμασμού, είναι και κάποιοι που ανησυχούν για το γεγονός ότι η Elsa Hosk, με τους 6,8 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram. δεν φοβάται να δημοσιεύει γυμνές φωτογραφίες της κόρης της .

"Είναι καλή ιδέα να ποστάρεις το μωρό σου γυμνό με τόσους ανατριχιαστικούς ανθρώπους εκεί έξω;" έγραψε ένας χρήστης που το σχόλιο του πήρε 500 like.

Ένας άλλος επεσήμανε ότι υπάρχουν πολλοί παιδόφιλοι που θα κάνουν "πάρτι" με τις φωτογραφίες, γράφοντας: "Μπορείτε να φανταστείτε τι θα κάνουν ή θα νιώσουν με αυτή τη γυμνή φωτογραφία αυτού του μωρού ;;; Νομίζω ότι το κάνει αυτό και είναι τόσο λάθος για όνομα του Θεού !!! Φυσικά είναι το μωρό της, αλλά ποτέ δεν θα δημοσίευα τέτοιες εικόνες", γράφει.

Η Elsa Hosk όταν ήταν έγκυος είχε δηλώσει ότι θεωρεί προνόμιο και τιμή τον ερχομό ενός παιδιού στη ζωή της.

"Κάθε κλωτσιά με κάνει να χαμογελάω. Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα την συναντήσω για πρώτη φορά και θα την γνωρίσω καλύτερα, υποστηρίζοντας, καθοδηγώντας και μαθαίνοντας από αυτή", είχε πει σύμφωνα με το Page Six.

 

 

Η Έλσα Χοσκ και ο Τομ Ντέλι είναι μαζί τα τελευταία 6 χρόνια και ο έρωτάς τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης της.

Ενδεχομένως ο μπαμπάς της μικρής, είναι αυτός που τράβηξε τις φωτογραφίες..

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ