Συγκίνηση & χαρά: Δείτε το βίντεο – Ο Αστυνομικός χορεύει ζεϊμπέκικο με το καροτσάκι του – Έμεινε ανάπηρος μετά από καταδίωξη

Γιώργος Τσαλίκης: «Το σώμα του δεν μπορεί να σηκωθεί, μπορεί όμως η ψυχή του»

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη, ο οποίος τραγουδούσε σε έναν γάμο, για το συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο του Στράτου, αστυνομικού που έμεινε ανάπηρος έπειτα από καταδίωξη, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στα social media.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ποστάροντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με το φοβερό ζεϊμπέκικο του Στράτου πάνω στο αμαξίδιο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Απαγορεύεται ο χορός! Κι όμως αυτός ο χορός είναι νόμιμος. Γιατί ο Στράτος (Αστυνομικός που καθηλώθηκε σε αμαξίδιο μετά από τραυματισμό σε καταδίωξη) δε σηκώθηκε. Το σώμα του δε μπορεί να σηκωθεί. Μπορεί όμως η ψυχή του. Και χόρεψε ζεϊμπέκικο αντρικό, βαρύ και μάγκικο. Του άντρα που ξέρει πότε και γιατί θα χορέψει τη ζεϊμπεκιά του. Σοβαρός μετρημένος και απόλυτος κυρίαρχος του εαυτού του χόρεψε με λεβεντιά! «Στράτο σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να ανεβάσω αυτό το βίντεο, πιστεύω θα δώσεις δύναμη σε πολλούς όπως έδωσες σε μένα! Κι αυτό που σου είπα στο γράφω κιόλας! Δε θα σε ξεχάσω φίλε ποτέ! Καλή συνέχεια και τα λέμε μάγκα μου!».

Τη λεβεντιά του Στράτου σχολίασαν όλοι οι followers του τραγουδιστή με την Ιωάννα Λίλη να σχολιάζει: «Με τσάκισες. Ο Θεός να δίνει δύναμη σε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά και σε εκείνους που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν – φροντίζουν – συμπαραστέκονται, όπως θα έπρεπε να φροντίζει και η κοινωνία». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ