Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα είμαστε πιο ευαίσθητοι στις ανάγκες των συνανθρώπων μας & πιο συμπονετικοί

Αναλυτικά οι  προβλέψεις της ημέρας... 

Η Τετάρτη βρίσκει τη Σελήνη να κινείται ακόμη στον Αιγόκερω και η πιο σημαντική της όψη είναι το τρίγωνο με τον Ουρανό, που μας καλεί να σκεφτούμε με έναν διαφορετικό τρόπο, αν θέλουμε λύσεις στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα μας. Σε αυτό το ζώδιο η Σελήνη είναι προσγειωμένη στις υποχρεώσεις και τα «πρέπει» και αρκετά φιλόδοξη στους στόχους της.

Σε κάθε περίπτωση είναι βοηθητική για να εστιάσουμε στις προτεραιότητες μας και να κάνουμε πρακτικές κινήσεις για να διευκολυνθούμε στην οργάνωση της υπόλοιπης εβδομάδας μας.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με έγνοιες περί των επαγγελματικών και άγχη κυρίως για τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας. Μολονότι δεν είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη μέρα και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε ό,τι κι αν προκύπτει, μπορεί εύκολα να επηρεάζεται η διάθεση σας από πράγματα που ακούτε ή από άτομα τα οποία έχουν μια αρνητική και μίζερη αντιμετώπιση.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε εστιασμένοι στον εαυτό σας και να μην αφήνετε να σας ρίχνουν την ψυχολογία οι άλλοι. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με μια φιλική Σελήνη στον Αιγόκερω ξεκινά η μέρα σας και μάλιστα μια Σελήνη που σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, σας ενδυναμώνει, κάνοντας σας να νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο στην καθημερινότητα σας και κυρίως στα θέματα της δουλειάς ή των σπουδών.

Θα έχετε καλύτερη διάθεση, αποφασιστικότητα και όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν δεν θα σας εμποδίσουν από το φιλόδοξο πρόγραμμα σας σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με πρακτικά άγχη κυρίως και ίσως κάποια από αυτά να είναι και οικονομικά. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα όμως είναι πολύ βοηθητική για να οργανώσετε καλύτερα την εβδομάδα σας, κάνοντας όμως κι ένα ρεαλιστικό οικονομικό προϋπολογισμό.

Αν νιώθετε ότι χρειάζεστε κάποια βοήθεια από έναν ειδικό, ας πούμε για τα θέματα των οικονομικών σας ή αν πρέπει να δείτε κάποια οικονομική συμφωνία ή να κάνετε έναν διακανονισμό, η σημερινή μέρα προσφέρεται. Μην το αφήσετε σε καμία περίπτωση στο τέλος του μήνα που τα πράγματα θα είναι πιο ασαφή. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ