Met Gala 2021: Η vintage εμφάνιση της Billie Eilish ως Μέριλιν Μονρόε - Το ουάου φόρεμα από τον Oscar de la Renta (φώτο)

Το παραμυθένιο τούλινο φόρεμα της , είχε ουρά 15 μέτρων την οποία χρειάστηκαν 5 άτομα για να την κρατήσουν, καθώς η σταρ ανέβαινε στα εμβληματικά σκαλιά του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης.

Η Billie Eilish στην πρεμιέρα της στο κόκκινο χαλί του Met Gala, φρόντισε να κάνει μια εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη.

To εντυπωσιακό look της γνωστής τραγουδίστριας είχε τη λάμψη του παλιού Χόλιγουντ.

 

 

Με υπέροχη ροδακινί Oscar de la Renta  τουαλέτα έκανε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της.

 

 

Το παραμυθένιο τούλινο φόρεμα της , είχε ουρά 15 μέτρων την οποία χρειάστηκαν 5 άτομα για να την κρατήσουν, καθώς η σταρ ανέβαινε στα εμβληματικά σκαλιά του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης.

 

 

Η εντυπωσιακή εμφάνιση αλά Μέριλιν Μονρόε , ολοκληρώθηκε με αρκετή λάμψη από τα... άφθονα κοσμήματα Cartier που φόρεσε η Billie Eilish 

 

 

Σύμφωνα με το Insider, η Elish που είναι φέτος συμπρόεδρος στο Met Gala, πριν ολοκληρώσει το σχεδιασμό της εμφάνισης της, μελέτησε , φωτογραφίες της Μέριλιν Μονρόε και της Γκρέις Κέλι , όταν εκείνες εμφανίστηκαν με Oscar De La Renta στην ίδια εκδήλωση.

 

 

"Την ενδιέφερε να καταπλήξει τους πάντες με μια εμφάνιση που δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί στο Met Gala, δήλωσε ο Creative Director της Oscar De La Renta, Fernando Garcia, στους New York Times.

 

 

"Eίχε ένα δημιουργικό άγχος για την εμφάνιση της", πρόσθεσε.

 

 

Η Billie Ellish, ολοκλήρωσε το στυλ της με κόκκινο κραγιόν και ξανθό καρέ "bomb" σαν αυτό της Μέριλιν Μονρόε 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ