Met Gala 2021: Η Κένταλ Τζένερ ντύθηκε Κιμ - Ολόιδιο φόρεμα με προηγούμενη εμφάνιση της αδερφής της (φωτό - βίντεο)

Η Κένταλ Τζένερ ήταν πιο απαστράπτουσα από ποτέ....

Κάθε χρόνο πραγματοποιείται στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης το Μet Galaμε σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το Ινστιτούτο Κοστουμιών του ιδρύματος.

Η πανδημία του Covid-19 δεν άφησε πέρυσι τη μεγάλη γιορτή της μόδας να πραγματοποιηθεί όπως γίνεται κάθε χρόνο. 

Φέτος όμως μετά από απουσία ενός έτους, το Met Gala επέστρεψε πιο λαμπερό από ποτέ. 

Οι σταρς έκαναν μήνες προετοιμασίας για αυτήν τη συγκεκριμένη βραδιά, έραψαν τα κοστούμια τους και τα φορέματά τους στους πιο διάσημους Οίκους Μόδας και έκαναν πολλές πρόβες. 

 

Δείτε επίσης: Kim Kardashian: Με μαύρη μπούργκα από πάνω ως κάτω σε θεαματική εμφάνιση στο Μet Gala - Το full face του Balenciaga (φωτό - βίντεο)

 

Και χθες, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, με πολλές από τις εμφανίσεις να μας αφήνουν με το στόμα ανοικτό. Όπως αυτή, του πασίγνωστου μοντέλου Kendall Jenner και αδερφή της τηλεπερσόνας Kim Kardashian. 

 H αιθέρια Κένταλ δημιούργησε την απόλυτη... αντίθεση με την ετεροθαλή αδελφή της. To πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο επέλεξε διάφανο φόρεμα διακοσμημένο με κρύσταλλα, Givenchy Haute Couture, επάνω από ένα nude κορμάκι, μια εμφάνιση που εμπνεύστηκε από την Όντρεϊ Χέπμπορν στην ταινία «Ωραία μου Κυρία», όπως είπε και στην συνέντευξη που έδωσε. 

 

Να σημειώσουμε πως μια ίδια εμφάνιση είχε κάνει η αδερφή της, Κιμ Καρντάσιαν πριν μερικά χρόνια στο Met Gala. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ