Η Jlo με τον Ben της στο Met Gala - Cowgirl με Ralph Lauren φόρεμα & γουναρικό στους ώμους (φωτό - βίντεο)

Το Met Gala 2021 πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Κάθε χρόνο πραγματοποιείται στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης το Μet Gala, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το Ινστιτούτο Κοστουμιών του ιδρύματος.

Είναι η αντίστοιχη βραδιά των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, αλλά στον κόσμο της μόδας. Το φετινό κεντρικό θέμα του Met Gala είναι η αμερικάνικη μόδα.

Να σημειώσουμε πως πέρυσι λόγω της πανδημίας του Covid-19, η εντυπωσιακή βραδιά του Met Ball δεν έγινε. 

Φέτος η έκθεση είχε τίτλο «Στην Αμερική: Ενα λεξικό της μόδας» (In America: A Lexicon of Fashion») το οποίο είναι στην ουσία το πρώτο από τα δυο μέρη της διοργάνωσης που σκοπό έχει την ανάδειξη της αμερικανικής μόδας. Το επόμενο γκαλά θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο. 

 

 

Στο κόκκινο χαλί λοιπόν παρέλασαν πάλι οι διάσημοι stars, οι οποίοι έκανα, λαμπερές αλλά και  εκκεντρικές εμφανίσεις. Η Jlo, η Λατίνα τραγουδίστρια που μας εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση, δεν θα μπορούσε να λείψει από το μεγάλο event. 

Και για άλλη μία φορά εννοείται μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η μοναδικότητα που έχει το Μet Gala, το κάνει ένα τόσο σπουδαίο και μεγάλο γεγονός. Η μεγάλη αυτή γιορτή της μόδας κάνει τους παρευρισκόμενους να ψάξουν βαθιά και να βρουν το νόημα της παρουσίας τους εκεί. Το κάθε κοστούμι αλλά και η κάθε εμφάνιση κρύβει πίσω της κάτι συναρπαστικό. 

 

 

 

 

Έτσι λοιπόν, η Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισε να ντυθεί ένα cowgirl, και να φορέσει ένα καουμπόικο φόρεμα, αφού οι καουμπόιδες κατέχουν ένα μεγάλο μέρος της παράδοσης της Αμερικής αλλά και της μόδας.

 

 

 

 

Με τον Ben της και αυτή τη φορά - αφού οι δύο τους μετά την επανενωσή τους είναι αχώριστοι - η σταρ εμφανίστηκε με καφέ φόρεμα  Ralph Lauren. Το ντεκολτέ της και το μεγάλο σκίσιμο στο πόδι δεν άφηνα και πολλά στην φαντασία. 

 

 

Φορούσε μια ζώνη στη μέση, γούνα και καουμπόικο καπέλο. Πόζαρε με τον έρωτά της, τον Ben Affleck, ο οποίος επέλεξε ένα safe μαύρο κοστούμι. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ