Το trailer από το αφιέρωμα στον πρίγκιπα Φίλιππο: Όταν καβάλα στο τρίκυκλο έπαιζε με τον μικρό Κάρολο & την Άννα - η Ελισάβετ από πίσω να τρέχει

Περιέχει πλάνα από το προσωπικό αρχείο της βασίλισσας

Ένα νέα αφιέρωμα έρχεται για τον πρίγκιπα Φίλιππο, με μέλη της βασιλικής οικογένειας - όπως τα εγγόνια του πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι - να μιλούν για τον παππού τους και να αποτίουν φόρο τιμής στον Δούκα του Εδιμβούργου.

Πρόκειται για βίντεο από την ιδιωτική συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ και ήδη το BBC έχει δώσει στην δημοσιότητα το τρέιλερ, στο οποίο βλέπουμε πλάνα από το παρελθόν, όπως τον Φίλιππο να είναι καβάλα σε ένα παιδικό τρίκυκλο και να τρέχει μαζί με τον μικρό τότε Κάρολο και την αδερφή του πριγκίπισσα Άννα. Από πίσω τους η μαμά - Ελισάβετ τρέχει και αυτή να τους προφτάσει!

 

 

 

Άλλα πλάνα τον δείχνουν να κωπηλατεί σε μια λίμνη με τον μικρότερο γιο του, τον πρίγκιπα Έντουαρντ και να χαλαρώνει με τα παιδιά του δίπλα σε κάποια λίμνη - πιθανώς στη Σκωτία, όπου συνήθιζε να κάνει μπάρμπεκιου στις οικογενειακές καλοκαιρινές διακοπές, όπως σημειώνει το People.

«Η παρουσία του ήταν πίσω από όλα έχουμε κάνει» ακούγεται να λέει ο Ουίλιαμ ενώ ο Χάρι αναφέρει ότι «ότι έβλεπες, έπαιρνες. Ήταν αναπολογητικά ο ευατός του».

Να σημειωθεί ότι το ντοκιμαντέρ του BBC «Prince Philip: The Royal Family Remembers» θα προβληθεί στις 22 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ