Τρομάζουν οι φωτό από την σύγκρουση Χάμιλτον και Φερστάπεν στο ιταλικό GP - γλίτωσε από θαύμα ο Βρετανός πρωταθλητής (βίντεο)

Καβάλησε κυριολεκτικά την Mercedes του

Παρ΄ ολίγο τραγωδία στο γκραν πρι της Μόντσα, καθώς στη διάρκεια του αγώνα συγκρούστηκαν τα μονοθέσια των Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν, με τον Βρετανό να γλιτώνει τα χειρότερα από το HALO.

O Βρετανός επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής μετά την έξοδό του από τα πιτς συγκρούστηκε με τον Μαξ Φερστάπεν, με την Red Bull του Ολλανδού να καβαλά κυριολεκτικά την Mercedes του Χάμιλτον!  Το ρολ-μπαρ της Mercedes συνετρίβη καταδεικνύοντας την σφοδρότητα της σύγκρουσης, με τον Λιούις Χάμιλτον να γλιτώνει από το HALO. 

Οι εικόνες που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου είναι τρομακτικές:

Το ρολ-μπαρ της Mercedes συνετρίβη καταδεικνύοντας την σφοδρότητα της σύγκρουσης, με τον Λιούις Χάμιλτον να γλιτώνει από το HALO. 

Ο Μαξ Φερστάπεν που προηγείται στην κατάταξη των οδηγών του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Φόρμουλα, θα έχει μείωση τριών θέσεων στην εκκίνηση του προσεχούς γκραν πρι της Ρωσίας, αφού οι διοργανωτές του αγώνα της Μόντσα, αποφάνθηκαν, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ότι ευθύνεται για τη σύγκρουση του μονοθέσιού του με αυτό του αντιπάλου του για τον τίτλο Λιούις Χάμιλτον.

Η σύγκρουση που είχαν στο ιταλικό γκραν πρι τους έθεσε εκτός αγώνα. Το ρωσικό γκραν πρι είναι προγραμματισμένο για τις 26 Σεπτεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ