Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε φωτό με τον κούκλο αδερφό της και τα likes έπεσαν βροχή - «είστε ομορφόσογο, πρέπει να προσέχετε»

Σχολίασαν και το πόσο πολύ μοιάζουν!

Η Ιωάννα Μαλέσκου μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε μαζί με τον αγαπημένο της αδερφό και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν αφενός το πόσο μοιάζουν και αφετέρου πόσο «ομορφόσογο» είναι!

«Αυτός είναι ο δικός μου Big Brother ?❤️» έγραψε η παρουσιάστρια για τον Αλέξανδρο Μαλέσκο, που είναι δικηγόρος και ζει στην Πρέβεζα.

Ήδη το post της έχει πάνω από 10.000 Likes αλλά και δεκάδες σχόλια με τους 271 χιλιάδες followers της Μαλέσκου να αφήνουν καρδούλες και να γράφουν μεταξύ άλλων ότι είναι «κούκλος».

«Και αυτός και εσύ πρέπει να προσέχετε Ιωάννα μου» σχολίασε κάποιος άλλος!

Υπεννθυμίζεται ότι ο Αλέξανδρος είχε κάνει έκπληξη στην Ιωάννα Μαλέσκου, όταν εκείνη είχε τα γενέθλιά της ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Την επόμενη ημέρα οι συνάδελφοί της της έφεραν μια θεόρατη τούρτα και μπαλόνια.

Ωστόσο έγινε και κάτι ακόμα! Ξαφνικά έγινε σύνδεση και μια φωνή άρχισε να της μιλά. Δεν ήταν άλλος από τον αδερφό της.  «Καλημέρα στην όμορφη παρέα σας, τι κάνετε είστε καλά; Όπως κατάλαβες δυσκολεύτηκα έτσι;» είπε ο Αλέξανδρος,  ενώ η παρουσιάστρια του απάντησε: «Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Παιδιά είναι ο αδερφός μου».

«Σκέφτηκα να σου ευχηθώ κάπως διαφορετικά, επειδή η ζωή σου το τελευταίο διάστημα είναι γεμάτη ανατροπές και ταιριάζει πολύ με το Survivor. Θα το παίξω κι εγώ λίγο Λιανός και θα σου πω ότι σήμερα το έπαθλό σου είναι η επικοινωνία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ