Χαμογελαστή και ευδιάθετη η Μαρία Ηλιάκη: Έκανε βόλτα στην Αθήνα με τον καλό της & την μπέμπα τους - το casual look, το ροζ καρότσι (φωτό)

Λίγο πριν την πρεμιέρα της με την Κατερίνα Καραβάτου

Χαμογελαστή και ευδιάθετη η Μαρία Ηλιάκη έκανε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη και την κορούλα τους, που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγο μόλις καιρό.

Ο φακός του NDP αποθανάτισε την παρουσιάστρια και τον γυναικολόγο, που βρίσκονται και πάλι στην Ελλάδα για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της Ηλιάκη, η οποία φέτος θα βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου στο Mega. Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι ζούσε στη Ζυρίχη, καθώς ο Μανουσάκης δούλευει σε κλινική στην Ελβετία.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες ντυμένη απλά με ολόσωμη φόρμα και αθλητικά η παρουσιάστρια χαμογέλασε και χαιρέτησε στον φακό που την τραβούσε. Ο καλός της φορούσε από πλευράς του ένα τζιν, απλό μπλουζάκι και τα γυαλιά ηλίου του, ενώ για το κοριτσάκι τους έχουν ένα όμορφο ροζ καρότσι!

 

Η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα τους εκπομπή στο Mega, η οποία θα λέγεται «Τι λες τώρα». Μάλιστα σήμερα η Δανάη Μπάρκα και το «Πάμε Δανάη» έκανε «ντου» στα γυρίσματα για το τρέιλερ και οι δύο γυναίκες μίλησαν στην κάμερα για τα όσα μας περιμένουν φέτους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ