Ελένη Μενεγάκη - η μεγάλη πρεμιέρα: Με βαθύ αναστεναγμό κοιτάζει την κάμερα & ετοιμάζει την επιστροφή στις 1:30 (φωτό & βίντεο)

Με τη Νατάσα Θεοδωρίδου καλεσμένη!

Η «βασίλισσα» της τηλεόρασης Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στο πλατό και στο Mega, το κανάλι από το οποίο ξεκίνησε.

Μετά από ένα χρόνο αποχής, όλα πλέον είναι έτοιμα για την πρεμιέρα που θα γίνει στις 13:30 το μεσημέρι. Μάλιστα στα social media του σταθμού έχει αναρτηθεί ένα βίντεο με την γνωστή παρουσιάστρια να παίρνει μια βαθιά ανάσα και να δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

«Τελικά αύριο θα είναι το ραντεβού μας, Δευτέρα 13 του μήνα μαζί με τα σχολεία, πάντα μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, αλλά τώρα πιο νωρίς 13:30 ακριβώς θα είμαι εκεί στο MEGA το καλό!» την ακούμε να λέει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mega Tv (@megatvcom)

Και ποια θα είναι καλεσμένη στην πρώτη της εκπομπή; Μα φυσικά η καλή της φίλη και κουμπάρα Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία μάλιστα ανέβασε και σχετικό βίντεο στα stories της.

Να σημειωθεί ότι η πρεμιέρα της Μενεγάκη ήταν να γίνει την Τετάρτη 8 του μήνα, ωστόσο αυτό αναβλήθηκε.  Το MEGA σεβόμενο την μνήμη του σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη, που άφησε το αποτύπωμά του στον παγκόσμιο πολιτισμό, αναπροσαρμόζει το πρόγραμμά του.

Έτσι η πρεμιέρα της εκπομπής «Ελένη» δεν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 13:50 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, όπως ανακοινώθηκε από τον σταθμό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

«Ελένη» κάθε μεσημέρι με την πιο δυνατή παρέα

Η Ελένη Μενεγάκη έχει για συνοδοιπόρους την πιο «δυνατή» ομάδα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Απρόβλεπτοι, κεφάτοι και έτοιμοι για σχολιασμό. Την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Lifestyle ειδήσεις, αφιερώματα σε προσωπικότητες που απασχολούν την κοινωνία με τη ζωή και τη δράση τους, ιστορίες Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό, θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, ενότητες για μαμάδες και παιδιά, τάσεις της μόδας και tips για μακιγιάζ, «βόλτα» στον κινηματογράφο. Αλλά και γευστικές συνταγές, και αγαπημένοι καλεσμένοι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ