Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Πανικός σε γάμο στην Πάτρα: Ο αδελφός του γαμπρού είχε κορωνοϊό & χόρευε με τους καλεσμένους - όταν το έμαθαν έγιναν «καπνός»

«Ηταν ασυμπτωματικός»

Η γαμήλια τελετή έγινε στην Πάτρα και το γλέντι σε παραλιακό κατάστημα. Γύρω στους 150 οι προσκεκλημένοι, οι οποίοι φυσικά αγνοούσαν πως ο αδελφός του γαμπρού είχε covid 19.

«Ηταν ασυμπτωματικός αλλά χόρευε χωρίς μάσκα και τους αγκάλιαζε όλους» δηλώνει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» γυναίκα που είχε πάει στον γάμο… χωρίς να γνωρίζει φυσικά τι συνέβαινε με τον αδελφό του γαμπρού. Οταν το έμαθε, τόσο η ίδια όσοι και κάποιοι εκ των προσκεκλημένων… έγιναν «καπνός»!

Θα πρέπει να τονιστεί πως στην εκκλησία και κατά τη διάρκεια της μετακίνησης με αυτοκίνητα, άπαντες φορούσαν μάσκες! Ακόμη και η νύφη! Και φυσικά και ο ασθενής με covid… αδελφός του γαμπρού. Ομως όταν το γλέντι ξεκίνησε… όλοι τις πέταξαν! Και ο χορός… καλά κρατούσε! Με τον αδελφό του γαμπρού να μην λογαριάζει… από κορωνοϊό.

Σημειώνεται πως το παραλιακό κατάστημα είναι κοντά στην Πάτρα, στον βόρειο τομέα της πόλης και πάντα λαμβάνει μέτρα ασφαλείας και τηρεί το πρωτόκολλο αλλά φυσικά δεν θα μπορούσε να κάνει μοριακό τεστ σε κάθε καλεσμένο, πόσω μάλλον στον αδελφό του γαμπρού.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ