Η νέα κολεξιόν της Moschino - ωδή στα 90ς: Παιχνιδιάρικη διάθεση, παστέλ & outfits με επιρροή από την θρυλική «Νταντά» (φωτό & βίντεο)

Δείτε όλα τα looks της συλλογής

Τη νέα ready to wear κολεξιόν για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022 παρουσίασε η Moschino, στο πλαίσιο της εμβομάδας μόδας της Νέας Υόρκης.

Ο καλλιτεχνικός διεθυντής του οίου Jeremy Scott, αφιέρωσε την συλλογή στα πρώτα του χρόνια στην Αμερικανική Μητρόπολη, την δεκαετία του 90 και επέλεξε για το show του το Bryant Park, που εκείνη την εποχή ήταν η καρδιά και η ψυχή της Εβδομάδας Μόδας. Βέβαια δεν υπολόγισε την βροχή!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moschino (@moschino)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moschino (@moschino)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moschino (@moschino)

Αυτό δεν αποτέλεσε ωστόσο εμπόδιο για να παρουσιάσει τις προτάσεις του για την επόμενη σεζόν. Παστέλ χρώματα, prints με καρτούν σε τουαλέτες και γενικά μια παιχνιδιάρικη διάθεση ήταν μέσα στα χαρακτηριστικά της κολεξιόν. Το όνομα αυτής; «Κυρίες που γευματίζουν».

Φωτογραφίες: Moschino

Ο Scott θα πει, σύμφωνα με την Vogue, ότι η νέα συλλογή «κλείνει το μάτι» στην «Νταντά» την περίφημη σειρά των 90ς με την Fran Drescher, αφού τότε η πρωταγωνίστριά της φορούσε φορούσε πολλά κομμάτια από τον Franco Moschino. «Iconic μικρά κοστούμια που ήταν χαρακτηριστικά του Brand αλλά και εκείνης της εποχής».

Το show του τα είχε όλα: Από κομμένα μπουφάν και κοντές, εφαρμοστές φούστες, μέχρι ελέφαντες, καμηλοπαρδάλεις και φώκιες να «παίζουν» στο καπιτονέ, το σατέν και το τουίντ!

Δείτε όλα τα looks στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ