Κομψή και προσιτή η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας: Με Hugo Boss φόρεμα στα εγκαίνια της έκθεσης βιβλίου της Μαδρίτης (φωτό & βίντεο)

Το συνδύασε με μωβ γόβες από την Carolina Herrera

Στα εγκαίνια της έκθεσης βιβλίου της Μαδρίτης βρέθηκε η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας που επέλεξε για την περίσταση ένα φόρεμα από το Brand Hugo Boss.

Ειδικότερα η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε και μητέρα των δύο τους παιδιών φόρεσε στην εκδήλωση, στο πάρκο El Retiro, ένα midi φουστάνι σε μπλε τόνους το οποίο συνδύασε με μωβ γόβες από την Carolina Herrera.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ της η Ισπανίδα royal δεν έκανε υπερβολές φορώντας απλά το αγαπημένο της δαχτυλίδι από την Karen Hallam, με ένα διακριτικό ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια.

Η πρώην δημοσιογράφος συναντήθηκε με συγγραφείς και εκδότες που ήταν παρόντες στην έκθεση, που αναμένεται να κρατήσει ως και τις 26 Σεπτεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι η διάδοχος του θρόνου πριγκίπισσα Λεονόρ ξεκίνησε τις σπουδές της στο The UWC Atlantic College στην Ουαλία, ενώ η μικρή της αδερφή πριγκίπισσα Ινφάντα Σοφία επέστρεψε πριν λίγες μέρες στο σχολείο, για την έναρξη της νέας χρονιάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ