Κλέλια Χατζηιωάννου - Κωνσταντίνος Σκορίλας: Παντρεύτηκε η «πριγκίπισσα των τάνκερ» - η Άννα Βίσση τραγούδησε στη δεξίωση (φωτό)

Το νυφικό της κεντημένο στο χέρι και είχε πάνω κρύσταλλα swarovski

Κλέλια Χατζηιωάννου και ο Κωνσταντίνος Σκορίλας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την περασμένη Κυριακή.

Η επιχειρηματίας και κόρη του αείμνηστου εφοπλιστή, Λουκά Χατζηιωάννου  δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε με το όμορφο νυφικό της.

 

«Κωσταντίνος Σκορίλας και Κλέλια Χατζηιωάννου

Παντρευτήκαμε χθες βράδυ στον Άγιο Δημήτριο Ψυχικού παρουσία λίγων συγγενών και στενών φίλων λόγω της πανδημίας!! Κουμπάρες η αγαπημέη μας Ρόζμαρι Χατζηιωάννου γυναίκα του αδελφού της νύφης Πόλη Χατζηιωάννου και η επιστήθια φίλη του και πολιτιός Ντόρα Πάλλη

Παρανυφάκια τα παιδια μας Άννα και Λουκάς και η ανηψιά μας Άρια Χατζηιωάννου κόρη του Στέλιου και της Όρλας Χατζηιωάννου. Ακουλούθησε δεξίωση στο σπίτι μας στο Παλαιό Ψυχικό οπου τραγουδησε η μοναδικη Άννα Βίσση. 

 

Και στα δικά σας οι ελεύθεροι», έγραψε στο post της η κυρία της ναυτιλίας. Η Κλέλια φορούσε μια haute couture δημιουργία του σχεδιαστή Λάσκαρη, η οποία ήταν κεντημένη στο χέρι και είχε πάνω κρύσταλλα swarovski.

Ο γαμπρός από πλευράς του μοιράστηκε στα stories του μια φωτογραφία με τις βέρες τους γράφοντας πάνω  «just married».

Μετά τον γάμο ακολούθησε δείπνο στο οποίο έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων οι συμμαθήτριες της Κλέλιας, Ναλίτα Καρρέρ και Άντζελα Βαγιωνή, οι αδελφές Τερέζα Ηλιάδη και Αγγέλα Δημητρίου, ο σχεδιαστής Laskaris, η βουλευτής της Ν.Δ. Φωτεινή Πιπιλή και η κοσμηματοπώλης Λιάνα Βουράκη, που είχε επιμεληθεί τις μπομπονιέρες (μια μικρή ασημένια ορχιδέα).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ