Ο σύντροφος της παίκτριας ριάλιτι που συνελήφθη ξεκαθαρίζει - «Εγώ μετέφερα τα ναρκωτικά, εκείνη δεν είχε ιδέα» (βίντεο)

Tι υποστηρίζει ο δικηγόρος του.... 

Γνωστή πρώην παίκτρια ριάλιτι συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη, την Πέμπτη, κατηγορούμενη για κατοχή μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης.

Της ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ' εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ' επάγγελμα. 

Η 29χρονη, γνωστή από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικό ριάλιτι συνελήφθη μαζί με έναν άνδρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. 

 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας συνελήφθη, στη συμβολή των οδών Αγίου Πολυκάρπου και Εφέσου και φέρεται να κατείχει -με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της 29χρονης- βαλίτσα μέσα στην οποία υπήρχαν 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 7 κιλών και 827 γραμμαρίων.

Ο άνδρας προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, φέρεται ότι προέβαλε σθεναρή αντίσταση, χτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε δε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,1 γραμμαρίου αναφέρει το ΑΠΕ. 

 

 

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατασχέθηκαν συνολικά: Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 7.827,1 γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 5.050 ευρώ, Ι.Χ αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα και 3 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Οι δύο συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Τι λέει ο σύντροφός της που επίσης συνελήφθη

Επάνω του πήρε ουσιαστικά όλη την ευθύνη για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης ο σύντροφος της παίκτριας ριάλιτι που συνελήφθη επίσης για την υπόθεση.

Μέσω του συνηγόρου του,  υποστηρίζει ότι ο ίδιος, χωρίς συνεργό, μετέφερε την ποσότητα των ναρκωτικών, καθώς υποχρεώθηκε. Ισχυρίζεται επίσης, αποσείοντας πλήρως τις ευθύνες από τη σύντροφό του και συγκατηγορούμενη, ότι δεν είχε ιδέα ούτε εμπλοκή για το περιστατικό.

Η δήλωση του συνηγόρου του, Σταύρου Γεωργόπουλου:

«Ο εντολέας μου, στο πλαίσιο της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνο μόνος του, χωρίς κανέναν συνεργό, στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.7

Επιπρόσθετα, ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων. Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων- διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 7 κιλών και 827 γραμμαρίων. Ο ανωτέρω προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,1 γραμμαρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ