Εντυπωσιακή εμφάνιση της Μπριζίτ Μακρόν στην κηδεία του Ζαν Πολ - Μπελμοντό - Μαύρο κοστούμι Louis Vuitton, άψογη σιλουέτα (φωτό - βίντεο)

Η Γαλλία αποχαιρέτησε χθες τον αγαπημένο της "Bebel".

Η Γαλλία αποχαιρέτισε χθες τον «Άσσο των Άσσων», τον αγαπημένο της «Μπεμπέλ», έναν χαρισματικό ηθοποιό και θρύλο της Νουβέλ Βαγκ, ο οποίος πέθανε την Δευτέρα σε ηλικία 88 ετών αλλά θα ζει για πάντα στις κινηματογραφικές οθόνες.

ΕPA/ΑΠΕ

Οι νεκροπομποί μετέφεραν το φέρετρο του Ζαν-Πολ Μπελμοντό, καλυμμένο με τη γαλλική σημαία, στην αυλή του στρατιωτικού μουσείου των Απομάχων, όπου είναι θαμμένος ο Ναπολέοντας, για την επίσημη τελετή.

ΕPA/ΑΠΕ

 

Ο «Μπεμπέλ» ήταν για χρόνια ένας από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς στη Γαλλία, που έπαιξε σε δεκάδες εμπορικές ταινίες, αφού είχε ήδη γίνει διάσημος ως σταρ της Νουβέλ Βαγκ, κυρίως χάρη στην ταινία «Με κομμένη την ανάσα» του Ζαν-Λικ Γκοντάρ, το 1959, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Ήταν ο φίλος που όλοι ονειρεύονταν» είπε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν στον επικήδειό του. «Δεν σταματούσε ποτέ να ανανεώνεται, να αναδημιουργεί τον εαυτό του και κατ’ αυτόν τον τρόπο κατέκτησε διαδοχικές γενιές», συνέχισε, για να καταλήξει: «Αντίο, Μπεμπέλ».

 

«Εκεί όπου βρίσκεται, είμαι σίγουρος ότι χαμογελάει, όπως πάντα», είπε ο εγγονός του, επίσης ηθοποιός, Βικτόρ Μπελμοντό, δείχνοντας τη μεγάλη φωτογραφία του παππού του, με το χαμόγελο στα χείλη.

Στην τελετή παραβρέθηκαν τα μέλη της οικογένειάς του, πολλοί υπουργοί, καλλιτέχνες όπως ο βραβευμένος με Όσκαρ Ζαν Ντιζαρντέν, ηθοποιοί, όπως οι Γκιγιόμ Κανέ και Μαριόν Κοτιγιάρ και πολλοί θαυμαστές του ηθοποιού.

ΕPA/ΑΠΕ

 

Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Μπριζίτ Μακρόν

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έκανε μια φανταστική εμφάνιση με μαύρο κοστούμι Louis Vuitton. Πλάι στον σύζυγό της και κρατώντας τον αγκαζέ, παρακολούθησε την κηδεία του χαρισματικού ηθοποιού. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με μαύρα γυαλιά ηλίου και μαύρο δερμάτινο clutch. Όσο για τα παπούτσια της, ήταν Louis Vuitton ankle boots.

 

ΕPA/ΑΠΕ

 

Αυτό που πάντα μας κάνει εντύπωση στην Μπριζίτ είναι η άψογη και καλοδιατηρημένη σιλουέτα της. Άλλωστε όπως πολλές φορές είπαμε, προσέχει τον εαυτό της και την διατροφή της!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ