Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

"Παραμονή στην φυλακή" διατάσσει το Δικαστικό Συμβούλιο για τον γνωστό ηθοποιό - ''Όχι'' στο αίτημα αποφυλάκισής του

Προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως παραμένει ο ηθοποιός....

Την παραμονή στη φυλακή του επιφανούς ηθοποιού που κρατείται προσωρινά για τρεις σοβαρές υποθέσεις σεξουαλικής βίας κατά συναδέλφων του διατάσσει, με βούλευμα του, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών που έκρινε την αίτηση του κατηγορούμενου για έξοδο του από την φυλακή.

Με ανάλογη εισαγγελική πρόταση, οι δικαστές του Συμβουλίου αρνήθηκαν την αίτηση του διακεκριμένου σε κωμικούς ρόλους ηθοποιού για αντικατάσταση τής προσωρινής του κράτησης, την οποία ο καλλιτέχνης είχε υποβάλει δέκα ημέρες μετά την απολογία του που κατέληξε σε ένταλμα κράτησης, στα τέλη Ιουλίου.

Το Συμβούλιο απάντησε "όχι" στον κατηγορούμενο για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, που κρατείται στις φυλακές Τρίπολης, ο οποίος ζητούσε να αποφυλακιστεί με όρους προτείνοντας να τεθεί σε παρακολούθηση αποδεχόμενος, εφόσον αποφασιζόταν, να φορά το αποκαλούμενο "βραχιολάκι".

Οι δικαστές, σύμφωνα με πληροφορίες, συνυπολόγισαν για την απόφαση τους ότι οι καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού αναφέρονται και σε περιστατικά που φέρονται να τελέστηκαν στο σπίτι τού κατηγορούμενου και έτσι θεωρούν πως ο καλλιτέχνης δύναται να τελέσει νέα αδικήματα.

Κατά την κρίση του Συμβουλίου, υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ενοχής του ηθοποιού και παραμένει ύποπτος τέλεσης νέων αξιοποίνων πράξεων με βάση τα δεδομένα που αξιολογήθηκαν από την Ανακρίτρια και τον Εισαγγελέα που αποφάσισαν την προφυλάκιση του αναφέρει το ΑΠΕ.

Επιπλέον, οι δικαστές απορρίπτουν τη θέση του ηθοποιού ότι οι παθούσες επιδιώκουν δημοσιότητα μέσω των καταγγελιών τους, καθώς καμίας, όπως δέχεται το βούλευμα, το όνομα δεν έγινε γνωστό μέσω της υπόθεσης. Τέλος, δέχονται πως δεν συντρέχουν λόγοι υγείας για την έξοδο από την φυλακή τού κατηγορουμένου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ