Don't Look Up: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ της πιο ακριβής ταινίας ever στο Netflix με Di Caprio & Lawrence (βίντεο)

O DiCaprio έλαβε αμοιβή 30 εκατομμυρίων δολαρίων και η Lawrence πήρε 25 εκατομμύρια δολάρια για το “Don't Look Up”

Η υπερπαραγωγή Don't Look Up, έρχεται στο Netflix στις 24 Δεκεμβρίου.

Στη νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ Adam McKay πρωταγωνιστούν ο Leonardo Di Caprio και η Jennifer Lawrence.

Το δυνατό καστ περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα από τον Timothée Chalamet έως την Ariana Grande, μέχρι την Cate Blanchett και τη Meryl Streep.

Από την εποχή του  Ocean's Eleven έχουμε να δούμε  τόσους μεγάλους σταρ  σε μια ταινία: από τον Leonardo DiCaprio στην Jennifer Lawrence, από τον Jonah Hill στον Mark Rylance, από τον Timothée Chalamet στην Ariana Grande, την Cate Blanchett και τη Meryl Streep.

Το Netflix, για να πετύχει την πιο πολυσυζητημένη ταινία της χρονιάς, επιστράτευσε όλους τους σταρ του  Χόλιγουντ και τον Άνταμ ΜακΚέι, ο οποίος χάρη στην ταινία, The Big Bet, κέρδισε το Όσκαρ για το καλύτερο σενάριο το 2016

Το Don't Look up θα προβληθεί σε επιλεγμένα σινεμά από τις 24 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια θα το δούμε στο Netflix.

Η ιστορία ξεκινά με μια μεταπτυχιακή φοιτήτρια αστρονομίας, την Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) και τον καθηγητή, Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), που κάνουν μια εξαιρετική ανακάλυψη: ένας κομήτης που περιφέρεται γύρω από το ηλιακό σύστημα βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης με τη Γη και κάτι πρέπει να γίνει για να αποτραπεί η καταστροφή.

Το γεγονός δεν φαίνεται να ενδιαφέρει κανέναν. 

Με τη βοήθεια του Δρ Oglethorpe (Rob Morgan), η Kate και ο Randall ξεκίνησαν τότε μια  εκστρατεία  στα μέσα ενημέρωσης που τους οδηγεί αρχικά στο γραφείο της αδιάφορης Προέδρου Orlean (Meryl Streep) και του γιου της και επικεφαλής του προσωπικού Jason (Jonah Hill). ), στο σταθμό The Daily Rip,για να καταλήξουν  σε μια ζωντανή πρωινή εκπομπή που κάνουν οι Brie (Cate Blanchett) και Jack (Tyler Perry).

Με μόλις έξι μήνες να απομένουν μέχρι ο κομήτης να προσκρούσει, η διαχείριση του κύκλου ειδήσεων 24 ωρών και η προσοχή του κοινού με τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης προτού να είναι πολύ αργά, αποδεικνύεται συγκλονιστικά κωμικοτραγικό εγχείρημα 

Τι θα κάνει όλο τον κόσμο να κοιτάξει ψηλά; Από τις πρώτες εικόνες του Don't Look Up, είναι προφανές ότι, για άλλη μια φορά, ο McKay επικεντρώθηκε στην τραγικό - κωμική επίδραση και στην έξαρση των ανθρώπινων φόβων και συναισθημάτων, ξεκινώντας από το άγχος του DiCaprio και την  αδιαφορία της Streep για τα άστρα, αναφέρει το Vanity Fair.

Όπως το The Big Bet προσπάθησε να παρουσιάσει  την οικονομική κρίση του 2007, έτσι και το Don't Look Up προσπαθεί να αναπαραστήσει αυτό που θα συνέβαινε μπροστά σε μια φυσική απειλή που αντί να φέρνει κοντά την ανθρωπότητα, τείνει να αγνοηθεί.

Η απάντηση; Θα την έχουμε στις 24 Δεκεμβρίου.

H All star, μαύρη κωμωδία είναι μακράν η πιο ακριβή παραγωγή του Netflix.

Δείτε το τρέιλερ:

O DiCaprio έλαβε αμοιβή 30 εκατομμυρίων δολαρίων και η Lawrence πήρε 25 εκατομμύρια δολάρια για το “Don't Look Up”, αναφέρει το Indie Wire.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ