Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021 – 2022: Οι top τάσεις που θα δούμε φέτος - Φουσκωτές, Fluffy bags, ασύμμετρες

Δείτε όλα τα trends... 

Ένα από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ για κάθε γυναίκα είναι η τσάντα. Δεν είναι λίγες άλλωστε αυτές που διαθέτουν μια ολόκληρη συλλογή στη ντουλάπα τους.

Η γυναικεία τσάντα, πέρα από την πρακτικότητα της, προσθέτει και ακόμη περισσότερο στυλ στο σύνολό μας.

Μιλώντας για στυλ βέβαια, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε και τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Ποιες είναι λοιπόν οι τσάντες που θα φορεθούν περισσότερο το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2021 / 2022;

Στο αφιέρωμα που θα δείτε στη συνέχεια, συγκεντρώσαμε τα top trends στις γυναικείες τσάντες σύμφωνα με όσα έδειξαν στις πασαρέλες τους οι σχεδιαστές των πιο διάσημων οίκων μόδας!

Φουσκωτές τσάντες

Puffy bags / Φουσκωτές τσάντες

Θέλοντας να δημιουργήσουν πιο παιχνιδιάρικα σχέδια τσαντών, οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας, όπως οι Tod’s, Chanel και Prada, πρότειναν για φέτος τις φουσκωτές.

Είτε πρόκειται για hobo, είτε για oversized flap bags, οι τσάντες αυτού του τύπου θα είναι κορυφαία επιλογή. Μοιάζουν με τα καπιτονέ πανωφόρια, τα οποία είναι στη μόδα τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021 – 2022 και θεωρούνται ιδανικές για χαλαρές εμφανίσεις.

Fluffy bags / Χνουδωτές τσάντες

Fluffy bags / Χνουδωτές τσάντες

Τι πιο χουχουλιάρικο και ιδανικό για τη νέα σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας από τις τσάντες που είναι φτιαγμένες από γούνα, φλις και άλλα χνουδωτά υλικά.

Σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, οι διάσημοι οίκοι μόδας όπως Miu Miu, Prada, Fendi και Chanel, παρουσίασαν αυτό το bag trend ως μια από τις κορυφαίες επιλογές για την περίοδο αυτή. Δώστε λοιπόν στο σύνολο σας μια πιο ζεστή όψη προσθέτοντας ένα τέτοιο αξεσουάρ.

Αλυσίδες στις τσάντες και το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2021 – 2022

Αλυσίδες στις τσάντες Φθινόπωρο Χειμώνας 2021 - 2022

Ένα από τα διακοσμητικά στοιχεία που επιστρέφουν στις τσάντες αυτή τη σεζόν είναι η αλυσίδα. Χοντρή ή λεπτή, φτιαγμένη από μέταλλο ή άλλο υλικό, θα δώσει στο απαραίτητο αυτό καθημερινό αξεσουάρ μας μια ιδιαίτερη όψη.

Ο οίκος Valentino πρότεινε πιο εντυπωσιακές και σέξι τσάντες, ενώ ο Louis Vuitton πιο μικροσκοπικές και λιγότερο σαγηνευτικές. Από εκεί κει πέρα, υπήρχαν και άλλοι διάσημοι σχεδιαστές μόδας που παρουσίασαν κομμάτια διακοσμημένα με πιο καρτουνίστικες αλυσίδες που δημιουργούσαν αντίθεση υλικών.

Ασύμμετρες τσάντες

Ασύμμετρες τσάντες

Μια από τις πιο εκλεπτυσμένες τάσεις στις τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021 – 2022, σύμφωνα με τους Acne Studios, Nanushka και Jonathan Simkhai, είναι και οι ασύμμετρες. Το ιδιαίτερο τους σχέδιο τις κάνει ξεχωριστές και πολύ trendy, αποπνέοντας παράλληλα τη διαχρονικότητα και την κομψότητα μιας κλασικής τσάντας.

Πρόκειται για τσάντες ώμου ή χειρός που είναι πιο ψηλές από τη μια πλευρά και πιο χαμηλές από την άλλη. Θα τις δούμε διακοσμημένες με αλυσίδες, αλλά και φτιαγμένες από διαφορετικά χρώματα δέρματος. Βέβαια και οι μονόχρωμες με αυτό το κόψιμο θα είναι εξίσου must.

Μικροσκοπικές τσάντες

Μικροσκοπικές τσάντες

Αν και οι μεσαίου μεγέθους τσάντες που θα φορεθούν πολύ και αυτή την σεζόν είναι αρκετά πιο βολικές, οι μικροσκοπικές θα είναι αυτές που ξεχωρίζουν και πάλι. Αυτό άλλωστε πρότειναν μεταξύ άλλων και οι οίκοι Chanel, Marine Serre, Balmain, Valentino, Zimmermann και Simone Rocha.

Πρόκειται για τις τσάντες χιαστί, αλλά και χειρός που έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια. Έχουν μεγέθους πορτοφολιού και χωρούν μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

Oversized bags

Oversized bags

Οι υπερβολικά μεγάλες τσάντες που έχουν γίνει κορυφαία τάση τα τελευταία χρόνια θα συνεχίσουν, σύμφωνα με τους Fendi, Valentino, Marni και Khaite, να αποτελούν trendy επιλογή και αυτή τη σεζόν.

Ασχέτως λοιπόν για το αν μιλάμε για μια tote ή άλλου είδους τσάντα, το τεράστιο μέγεθος της θα είναι σίγουρα επιβλητικό, ενώ παράλληλα θα σας δίνει την ευκαιρία να κουβαλήσετε μαζί σας τα πάντα.

Party τσάντες σε μεταλλικά χρώματα ή διακοσμημένες με παγιέτες, στρας και πετράδια

Party τσάντες σε μεταλλικά χρώματα ή διακοσμημένες με παγιέτες, στρας και πετράδια

Οίκοι μόδας όπως οι Gucci, Chanel, Dolce & Gabbana και Burberry έδειξαν πως οι αστραφτερές εμφανίσεις θα έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν.

Επομένως, τσάντες σε μεταλλικές (χρυσό, ασημί κλπ) αποχρώσεις θα αποτελέσουν μια πολύ καλή επιλογή για να πετύχετε το συγκεκριμένο στυλ. Εξίσου όμως trendy και glamorous θα είναι και οι διακοσμημένες με παγιέτες, στρας, πετράδια και glitter.

Messenger Bags

Messenger Bags

Μια από τις πιο κλασσικές και χρηστικές επιλογές τσάντας που έκανε comeback στις πασαρέλες των Simone Rocha, Versace, Max Mara και Etro, είναι και αυτή του ταχυδρόμου.

Συνήθως διαθέτει εξωτερικές τσέπες και αγκράφες που παραπέμπουν σε μια σικ καθημερινή πρόταση ιδανική για κάθε ώρα της ημέρας.

Business tote

Business tote

Οι τσάντες ώμου είναι ίσως από τις πιο κλασικές επιλογές για το γραφείο, αλλά και για τις γυναίκες που λατρεύουν το business look.

Μονόχρωμες ή printed οι μεγάλες συνήθως σε μέγεθος αυτές τσάντες είναι ιδανικές για να μεταφέρετε ότι θέλετε, ακόμη και τα ψώνια σας.

Οι οίκοι Hermès, Fendi και The Row ήταν μερικοί από τους υποστηρικτές της συγκεκριμένης τάσης με κυρίως μαύρα και καφέ κομμάτια.

Travel Bags

Travel Bags

Πέρα από τις καθημερινές τσάντες, πολλοί οίκοι παρουσίασαν στη συλλογή τους τσάντες ταξιδιού για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021 – 2022. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τους The Row, Courreges, Anna Sui και Balenciaga.

Αν λοιπόν είστε από τους λάτρεις των ταξιδίων ή απλά χρειάζεστε μια τσάντα τέτοιου τύπου για να μεταφέρετε κάποια πράγματα, φέτος μπορείτε να το κάνετε με στυλ αναφέρει το beautetinkyriaki.

Ξεχωριστό στυλ με animal print

Animal print

Κι αν οι μονόχρωμες τσάντες δεν σας είναι αρκετές, σύμφωνα με τους οι Lanvin, Dior, Valentino’s και Fendi, οι διακοσμημένες με animal print θα είναι must και αυτή την εποχή. Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε κάποιο λεοπάρ, ζεβρέ ή φιδέ σχέδιο και να χαρίσετε στο σύνολο σας μια εντελώς διαφορετική όψη.

Graphic bags

Graphic bags

Σε περίπτωση βέβαια που δεν είστε λάτρης των animal prints μπορείτε να επενδύσετε σε ένα εντυπωσιακό γραφικό μοτίβο, όπως το χαρακτηριστικό σχέδιο της Prada.

Από εκεί και πέρα, γενικότερα τα χρωματιστά σχέδια με έντονες, αλλά και πιο ήπιες αποχρώσεις στις τσάντες με graphic prints θα είναι must.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ