Αυτός είναι ο λόγος που αμφιβάλλουμε για τις ικανότητές μας, ανάλογα με το ζώδιό μας! - τι μας ρίχνει την ψυχολογία

Ορισμένες φορές χάνουμε την αυτοπεποίθησή μας

Δεν φταις εσύ στο 100%, το ζώδιό σου έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης, που ορισμένες φορές χάνεις την αυτοπεποίθησή σου, αμφιβάλλεις για τις ικανότητές σου και πέφτεις, ακόμα κι αν ανήκεις στα πιο σίγουρα και αποφασιστικά. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω τι είναι αυτό που ρίχνει την ψυχολογία σου;

ΚΡΙΟΣ

Είσαι ανταγωνιστικός/η στην ζωή σου γενικότερα, οπότε όταν δεν παίρνεις τον θαυμασμό και την εκτίμηση που προσδοκάς να πάρεις από τους γύρω σου, νομίζεις πως έχεις αποτύχει. Ακόμα και τις επιτυχίες, δεν τις γιορτάζεις όπως θα έπρεπε, αλλά ζορίζεις τον εαυτό σου για καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φοβάσαι και τρέμεις τις αλλαγές. Το θέμα είναι ότι πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες αλλαγές στην ζωή μας γίνονται για καλό και για να μας βοηθήσουν να πάμε πιο μπροστά. Κάποιες φορές δεν σου αρέσει ο εαυτός που βλέπεις στον καθρέφτη σου, αλλά επιμένεις στο ίδιο κούρεμα, στα ίδια ρούχα και στις ίδιες συνήθειες. Αν δεν αλλάξεις εσύ, δεν θα γίνει τίποτα καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις τρελές αμφιβολίες. Συνεχώς αναρωτιέσαι αν έχεις πάρει την σωστή απόφαση, αν τα πράγματα είναι όντως έτσι, κτλ, με αποτέλεσμα να αλλάζεις γνώμη ανά λεπτό και να τρελαίνεις τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους. Είσαι ένα έξυπνο άτομο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσεις στα πόδια σου και να μην υπεραναλύεις τόσο τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δίνεις πολύ μεγάλη δύναμη και εξουσία στους άλλους, την οποία φυσικά και χρησιμοποιούν πάνω σου. Όταν τσακώνεσαι με κάποιον νομίζεις ότι όλο αυτό είναι δική σου αποτυχία. Οι άλλοι θα συνεχίσουν να σε αγαπούν. Προσπάθησε κι εσύ να αγαπήσεις τον εαυτό σου λίγο περισσότερο, σύμφωνα με το astrology.gr.

ΛΕΩΝ

Δίνεις πάρα πολύ μεγάλη σημασία στην γνώμη του κόσμου και στο τι λένε οι άλλοι για σένα. Δείχνεις προς τα έξω αυτοπεποίθηση, ενώ ουσιαστικά μέσα σου είσαι τόσο ανασφαλής και χρειάζεσαι γύρω σου ανθρώπους να σε επιβεβαιώνουν και να σε επιβραβεύουν. Πίστεψε σε σένα και όλα τα άλλα θα έρθουν ευκολότερα. Θα το δεις! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικρίνεις τους πάντες και τα πάντα. Και φυσικά το πρώτο άτομο που περνάς από κόσκινο είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Πρέπει να καταλάβεις ότι τέλειος και αλάνθαστος είναι μόνο ο Θεός. Οι άνθρωποι γεννηθήκαμε «ελαττωματικοί» και απλώς προσπαθούμε να μειώσουμε τα λάθη μας και τις ελλείψεις μας. Δέξου τον εαυτό σου ως έχει και προχώρα! 

ΖΥΓΟΣ

Δεν είσαι πια σχολιαρόπαιδο για να θες να κάνεις παρέα με τα… cool παιδιά. Έχεις μεγαλώσει και να ξέρεις πως είσαι ούτως ή άλλως cool από μόνη/ος σου. Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή σου δεν θα πρέπει να βασίζονται στο ποιόν των ανθρώπων που έχεις γύρω σου. Είσαι εσύ καλός/η και αυτό αρκεί και ακόμα κι αν έχεις μόνο λίγους φίλους/ες και πάλι είσαι μοναδικός/η. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις μια τάση να ανακατεύεσαι γενικότερα με άτομα που δεν σου κάνουν και τόσο καλό, που τις περισσότερες φορές δεν σου φέρονται σωστά και είναι τοξικά. Αυτοί οι φίλοι σε χειραγωγούν και προσπαθούν να σε κάνουν να νομίζεις ότι δεν αξίζεις και ότι δεν είσαι αρκετά καλός/η. Γράψε τους κανονικά στα παλιά σου τα παπούτσια (πρέπει να είμαστε και κόσμιοι με αυτά που γράφουμε… καταλαβαίνεις) και πίστεψε σε σένα και στο πόσο αξίζεις! Και φυσικά μην επιτρέπεις σε κανέναν να σε υποτιμά και να σε μειώνει! Σκορπιός είσαι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τείνεις να δίνεις την προσοχή σου σε ένα άτομο μόνο και μάλιστα σε κάποιο το οποίο δεν σε εκτιμά και δεν του αρέσεις κιόλας. Θα έκανες τα πάντα για να του αλλάξεις την γνώμη, αλλά αυτό είναι λάθος. Αν δεν του κάνεις, στο καλό να πάει και να μην σου γράφει. Να είσαι με όποιον άνθρωπο μπορεί να σε εκτιμήσει γι' αυτό που είσαι πραγματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάντα αναλαμβάνεις πολλές παραπάνω ευθύνες και αρμοδιότητες από αυτές που μπορείς να «σηκώσεις». Συνεχώς πιέζεις τον εαυτό σου για αποτελέσματα και για επιτυχία. Και όταν αυτή μπορεί να μην έρθει-γίνονται κι αυτά- πέφτεις στα πατώματα και τα βάζεις με τον εαυτό σου. Ένα εμπόδιο ήταν που δεν θα πρέπει να σε σταματά ή να σε ρίχνει ψυχολογικά. Προχώρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν κάνεις κάποιο λάθος ή αποτυγχάνεις σε κάτι, αντιδράς υπερβολικά και άσχημα κάποιες φορές. Είσαι ευαίσθητος/η και δεν μπορείς να ξεχάσεις έτσι απλά μια αναποδιά. Είσαι αξιαγάπητος/η ακόμα και όταν τα κάνεις σαλάτα! Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου με ένα εμπόδιο. Συνέχισε να λάμπεις και κοίτα μπροστά!

ΙΧΘΥΕΣ

Αφήνεις τους ανθρώπους να σε εκμεταλλευτούν και αντί να θυμώνεις μαζί τους, όταν το κάνουν ξανά και ξανά, εσύ κατηγορείς τον εαυτό σου, λες και ήταν δικό σου λάθος… Εμπιστεύεσαι εύκολα άτομα που δεν θα έπρεπε, κάποιες στιγμές είσαι υπερβολικά αγαθός/η και αυτό σου βγαίνει σε κακό. Προσπάθησε να βλέπεις το δάσος και όχι το δέντρο και σταμάτα να τα βάζεις με σένα, όταν ξεκάθαρα φταίνε οι άλλοι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ