Ποιος είναι ο Liam Ireland, o κούκλος πρωταγωνιστής που παίζει στην(φωτό) ''Γη της Ελιάς'' - Μάθετε τα πάντα για τον Ρεθυμνιώτη

Ο Στέφανος που έχει κλέψει την καρδιάς της Μυρτάλης, στο σίριαλ.

Μάνη, Αρεόπολη. Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς. Η Μυρτάλη πηγαίνει να συναντήσει τον αγαπημένο της, τον Στέφανο, σε ένα ξύλινο σπιτάκι που βρίσκεται στην άκρη του πατρικού της κτήματος. Ενώ το ζευγάρι είναι μέσα, κάποιοι βάζουν φωτιά, με στόχο η δολοφονία τους να φανεί σαν ατύχημα.

 

 

Μία εβδομάδα αργότερα, στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο πατριάρχης της οικογένειας, ο Ιπποκράτης, είναι βαριά άρρωστος. Η μοναχοκόρη του, η Μυρτάλη, έχει εξαφανιστεί και κανένας δεν ξέρει αν είναι ζωντανή ή νεκρή. Όταν ο Ιπποκράτης φύγει απ΄ τη ζωή, οι μάσκες θα πέσουν.

 

 

 

 

 

Ποιος είναι ο Στέφανος Καπερνάρος 

Νέος, 27 ετών, τολµηρός κι επίµονος. Φιλόδοξος γεωπόνος, με πάθος για την καλλιέργεια της ελιάς. Είναι άνθρωπος της δράσης αλλά και της λογικής. Η αγάπη του για τη Μυρτάλη θα είναι το µοναδικό του καταφύγιο όταν ξεσπάσει μια παλιά βεντέτα.

Τον Στέφανο στην σειρά υποδύεται ο Liam Ireland. Ο 24χρονος ηθοποιός γεννήθηκε στο Ρέθυμνο από μητέρα Ελληνίδα και πατέρα Άγγλο. Οι γονείς του ήταν δάσκαλοι της Ashtanga Yoga οι οποίοι λίγο μετά από τη γέννησή του εγκαταστάθηκαν στην Μεγάλη Βρετανία όπου έζησαν για έξι περίπου χρόνια.

Μέχρι τα 6 του χρόνια έζησε στην Αγγλία έπειτα επέστρεψε στην Ελλάδα και τελείωσε το σχολείο.

 

 

Στα 20 του, όμως, γύρισε στην Αγγλία όπου και αποφοίτησε από την δραματική σχολή του ICTheater στο Brighton, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε παραστάσεις και ταινίες.

O ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του MEGA Kαλημέρα αποκάλυψε: «Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή από καρκίνο. Δεν τον θυμάμαι ήμουν δύο ετών. Αλλά έχω ιστορίες για τον πατέρα μου και για αυτό νιώθω ευγνώμων. Όταν μου μικρός έλεγα συνέχεια ‘γιατί δεν είναι εδώ να με προστατέψει’. Ελπίζω να με κοιτάει αυτή τη στιγμή και να χαμογελάει. Η μητέρα μου είχε δύο θηρία παιδιά να τα κοντρολάρει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ήταν βράχος. Αγαπάω πολύ τη μητέρα μου, είμαι μαμάκιας τι να κάνω. Γεννήθηκα στο Ρέθυμνο αλλά πολύ νωρίς φύγαμε για την Αγγλία. Μετά το θάνατο του πατέρα μου γυρίσαμε πάλι πίσω στην Ελλάδα. Με τη δουλειά της αναγκαστικά έχω αλλάξει 11 σχολεία και πολλά σπίτια».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ